به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، دومین نشست صنعت حلال اصفهان در بیست و یکمین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی، نان، شیرینی، شکلات و ماشین آلات وابسته از تاریخ ۱۱ لغایت ۱۴ دی ماه ۱۴۰۳ در محل سالن امیرکبیر مرکز نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار گردید. در روز اول این نمایشگاه، دومین نشست صنعت حلال […]

 به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، دومین نشست صنعت حلال اصفهان در بیست و یکمین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی، نان، شیرینی، شکلات و ماشین آلات وابسته از تاریخ ۱۱ لغایت ۱۴ دی ماه ۱۴۰۳ در محل سالن امیرکبیر مرکز نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار گردید.

در روز اول این نمایشگاه، دومین نشست صنعت حلال اصفهان با حضور مدیر کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه، مدیر کل امور بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران، دبیر کل موسسه استاندارد کشورهای اسلامی، مدیر تحقیقات مرکز کرسنت ریتینگ کشور سنگاپور ، رئیس شورای اجلاس جهانی حلال و دکتر سیدرضا موسوی مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان و جمعی دیگر از مسئولین و فعالین صنعت حلال برگزار گردید که در خصوص صنعت حلال در جهان و ایران و چالش های پیش رو در این صنعت گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر سیدرضا موسوی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان در این نشست درخصوص موضوعات حوزه دامپزشکی در صنعت حلال از قبیل اعتبار سنجی محصولات حلال، انجام آزمایشات تعیین نوع گوشت و فرآورده های گوشتی مورد استفاده، انجام آزمایشات تشخیصی جهت تعیین نوع فرآورده های گوشتی و عدم استفاده از افزودنی‌های حاصل از حیوانات حرام گوشت نظیر خوک و آبزیان غیر حلال مانند ژلاتین، آنزیمها، رنگ های خوراکی غیر سنتتیک، پروتئین و چربی حیوانی و طعم دهنده ها و حرکت به سوی آینده صنعت حلال و توسعه زیر ساختهای ارزیابی و اعتبار بخشی گواهی های صنعت حلال با ایجاد پلتفرم های تجارت الکترونیک حلال و دیجیتال سازی صنعت حلال مطالبی ارائه نمود.

وی همچنین بر ساده سازی و سرعت بخشی به فرایند صدور گواهینامه حلال از طریق سیستم های دیجیتال و ارتقاء تفاهم و همکاریهای بین دستگاهی و تقسیم وظایف و بازنگری استانداردها و قوانین و مقررات و تمرکز بر حضور فعال در بازارهای بین المللی حلال نیز تاکیید نمود.

در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس به دکتر سیدرضا موسوی مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان به جهت حضور و سخنرانی در دومین نشست صنعت حلال اصفهان تجلیل به عمل آمد.

در ادامه یونس اته رییس شورای اجلاس جهانی حلال و احسان اووت دبیر کل موسسه استاندارد کشورهای اسلامی، از غرفه ی حلال اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در این نمایشگاه بازدید نمودند.

همچنین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه دوره ی بازآموزی نظارت و قضاوت بهداشتی در کشتارگاه‌های طیور با حضور مسئولین فنی و ناظران بهداشتی کشتارگاه‌ها و ناظران دولتی کشتارگاه‌های طیور استان استان با حضور معاون سلامت، رییس و کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان در سالن همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برگزار گردید.

در ادامه برگزاری این نمایشگاه کلاس آموزشی تخصصی استصحاب توسط حجت الاسلام سلیمان استاد حوزه علمیه اصفهان با حضور مدیر کل دامپزشکی استان، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان و ناظرین شرعی دامپزشکی استان اصفهان در سالن همایش مرکز نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار گردید.

در پایان این دوره از دکتر سیدرضا موسوی مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان به پاس پشتیبانی و همکاری در امر نظارت بر ذبح شرعی و تضمین تولید غذای حلال با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.