رضا دولتشاهی معاون ارزیابی انطباق اداره کل، با استناد به ماده ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، اظهار داشت کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران مجازند به منظور انجام فرایند بازرسی و نمونه‌برداری به محل‌های تولید، بسته‌بندی، تمرکز، عرضه و فروش کالاها و/یا مراکز ارائه دهنده خدمات مشمول استاندارد اجباری، مراجعه نمایند. به گزارش خبرنگار […]

رضا دولتشاهی معاون ارزیابی انطباق اداره کل، با استناد به ماده ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، اظهار داشت کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران مجازند به منظور انجام فرایند بازرسی و نمونه‌برداری به محل‌های تولید، بسته‌بندی، تمرکز، عرضه و فروش کالاها و/یا مراکز ارائه دهنده خدمات مشمول استاندارد اجباری، مراجعه نمایند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران به نقل از روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان اصفهان،در همین راستا کارشناسان بخش صنایع غذایی اداره کل، طی به بازرسی از یک واحد تولیدی فرآورده های گوشتی، یک تن قارچ خوراکی فاسد شده مورد مصرف در فرآورده سوسیس وکالباس را کشف و ضمن هماهنگی با مراجع قضایی، نسبت به امحاء آن اقدام نمودند.
وی ضمن درخواست از شهروندان فهیم اصفهان برای اطلاع‌ رسانی مشاهده‌ هرگونه کالای غیر استاندارد، به این اداره‌کل، تاکید نمود: چنانچه مصرف کنندگان به علت غیراستاندارد بودن کالا یا خدمت، متحمل هرگونه خسارت و ضرر (مالی، ایمنی و سلامتی) شده باشند می‌توانند به اداره‌کل استاندارد و یا نمایندگی استاندارد در شهرستان (کاشان و گلپایگان)، مراجعه و شکایت خود را ثبت نمایند.