مشارکت در انتخابات با «رقابت» افزایش پیدا می‌کند جلیلی گفت: مشارکت انتخابات در سایه رقابت، بالا می‌رود، اما رقابت سالم زمانی رخ می‌دهد که از سطح مباحث زرد به سمت نیاز‌های واقعی جامعه رفته باشیم. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، سعید جلیلی در جمع دانشجویان حاضر در طرح ولایت دانشگاه شهید بهشتی تهران […]

مشارکت در انتخابات با «رقابت» افزایش پیدا می‌کند

جلیلی گفت: مشارکت انتخابات در سایه رقابت، بالا می‌رود، اما رقابت سالم زمانی رخ می‌دهد که از سطح مباحث زرد به سمت نیاز‌های واقعی جامعه رفته باشیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، سعید جلیلی در جمع دانشجویان حاضر در طرح ولایت دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: مشارکت در انتخابات باید بالا باشد و حضور مردم، نشان دهنده قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران است و انتخابات وقتی براساس الگوی اندیشه دینی است که رقابت و مشارکت خوب باشد که در فضایی واقعی و با بحث‌های حقیقی رخ می دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجلس وقتی نقش خود را می‌تواند ایفا کند که افراد اصلح وارد آن شوند، نه در فضایی که هرکس بهتر بتواند هجو کند یا بهتر «هو» کند، بگوید من موفق شدم، دانشگاه و دانشجو باید اصلح را بشناسد و معرفی کند تا او منزوی نشود.

آقای جلیلی گفت: یکی از اشکالات این است که کسی بخواهد آنچه ساخته شده را خراب کند. برخی به جای یک رقابت مثبت سازنده رو به‌ جلو با هدف سرعت دادن به پیشرفت و موفقیت، برای تخریب این موفقیت‌ها تلاش می کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: یکی از امتیازهای نظام جمهوری اسلامی، ارائه الگوی جدیدی است که هم شعار آزادی می دهد هم الگویی از مردم‌سالاری دینی نشان می دهد اما با نظم و با ثبات. این الگو، در عین رقابت، مشارکت هم دارد.

سعید جلیلی گفت: سال ۱۳۷۶ می‌ گفتند انتظار داشتیم فرد دیگری انتخاب شود اما دیگری انتخاب شد. سال ۱۳۸۴ هم همین طور؛ پس از آن انتخابات، معاون اروپا آمریکا بودم و تقریباً با بیشتر سفیران اروپایی که ملاقات می‌کردم، اولین سؤالم این بود که از روز جمعه یا همان روز انتخابات تا چهارشنبه‌اش می‌توانستید پیش‌بینی کنید برنده کیست؟ همه آنها می‌گفتند نه. پس نشان می‌دهد یک مشارکت و رقابت واقعی وجود دارد.

او گفت: سال ۱۳۸۸ بالاترین مشارکت شکل می‌گیرد و خود آنها اذعان کردند رقابت در این انتخابات بی‌نظیر است. طرف مقابل می‌فهمد یک الگو در حال شکل‌گیری است، برای همین است که فتنه برپا می‌کند. انتخابات سال ۱۳۹۲ هم دوباره می‌بیند کسی با یک نگاه دیگری رأی می‌آورد و سال ۱۴۰۰ هم همین طور رخ می دهد.