نقش پولطلا در حل مشکلات اقتصادی/خلق پول عامل کاهش دارایی مردم  به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران ،غلامی با بیان اینکه قانون جدید بانکداری، غرب‌گرایانه و خطرناک است، گفت: با ریل گذاری اقتصادی کنونی و وجود خلق پول در اقتصاد کشور، مشکلات اقتصادی برطرف نخواهد شد. مهندس محمدحسن غلامی رییس انجمن پولطلای کشور، در نشست علمی […]


 
نقش پولطلا در حل مشکلات اقتصادی/خلق پول عامل کاهش دارایی مردم
 
 
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران ،غلامی با بیان اینکه قانون جدید بانکداری، غرب‌گرایانه و خطرناک است، گفت: با ریل گذاری اقتصادی کنونی و وجود خلق پول در اقتصاد کشور، مشکلات اقتصادی برطرف نخواهد شد.
 
مهندس محمدحسن غلامی رییس انجمن پولطلای کشور، در نشست علمی برخط چگونگی تبدیل پایه پولی کشور از ریال به پولطلا، با بیان اینکه پس از جراحی اقتصادی دولت حدود ۱۵ درصد از ارزش ریال کاسته شد، گفت: این موضوع در دولت‌های قبل و حتی پیش از انقلاب اسلامی نیز تجربه شده بود، هر اتفاق یارانه‌ای به طور خاص و هر اصلاح اقتصادی در شرایط کنونی منجر به نتیجه مطلوب نخواهد شد. یک بند بودجه که تغییر می‌کند ارزش پول میلیون ها ایرانی دستخوش تغییر می شود.
وی در ادامه افزود: دولتی آمده که وعده‌هایی داده است برای تغییر شرایط اقتصادی اما باید ریل اقتصادی کشور و دولت تغییر کند و مادامی که دولت روی ریل ریال حرکت کند این شرایط تغییر نخواهد کرد.
 
ریل اقتصاد کشور باید تغییر کند
غلامی خاطرنشان کرد: سیستم اقتصادی و ریل اقتصادی کشور مشکل دارد و مشکل اقتصاد کشور فقط از اشخاص نیست به همین دلیل با جابجایی دولت‌ها اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد، این موضوع یک تهدید هم محسوب می‌شود چرا که در چنین شرایطی که با تغییر دولت‌ها اوضاع اقتصادی بهبود پیدا نمی‌کند ممکن است مردم خیال کنند این موضوع مشکل جمهوری اسلامی و ناکارآمدی نظام اسلامی است.
رییس انجمن پولطلای کشور اظهار کرد: آقای قالیباف می‌گوید ربا اقتصاد ما و کشور ما را گرفته است و نطق آتشینی هم در این زمینه انجام می‌دهد و این درحالی است که هیچوقت آقای قالیباف چنین عکس العملی در مقابل ربا و بانکداری ربوی نداشته است، اما اینکه حالا در جمع رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور در جلسه‌ای که ارتباطی هم با این موضوع ندارد چنین مواضعی اتخاذ می‌کند عجیب بود.
وی ادامه داد: این مواضع آقای قالیباف در حالی است که مدتی قبل دیداری هم با بانکداران داشته و از آنها تقدیر و تشکر کرده است. آقای قالیباف زمانی که رییس ناجا شد زیربنای بانک قوامین را ایجاد کرد و در سال ۸۷ بانک شهر را در شهرداری تأسیس کرد، یعنی آقای قالیباف دو بانک تأسیس کرده است.
 
قانون جدید بانکداری یک فاجعه برای آینده اقتصاد کشور است
کارشناس اقتصاد اسلامی با اشاره به اینکه چه شده است که ربا و جنگ با خدا برای آقای قالیباف جدی شده است، گفت: مسأله به این موضوع برمی‌گردد که مجلس به دنبال تصویب قانون جدید بانکی و قانون جدید برای فعالیت بانک مرکزی است، هم مجلس قبلی هم مجلس فعلی و هم دولت قبل و دولت کنونی پیگیر این قانون بوده و هستند، حرکت این قانون به سمت خصوصی سازی بانک مرکزی است و برخلاف شعارهایشان و مخالفت بزرگان حوزه و دانشگاه و دلسوزان انقلاب و اقتصاد کشور این قانون هنزو در مجلس و دولت دنبال می‌شود.
غلامی با بیان اینکه قانون جدید بانکداری یک فاجعه اقتصادی برای چهل سال آینده رقم می‌زند، تصریح کرد: قانون بانکداری اسلامی مربوط به حدود ۴۰ سال پیش است و در این مدت شکست ذات اصلی بانک و ربا خواری بانک و زیان آن برای کشور و مردم را شاهد هستیم، الان بجای اینکه این موضوع را اصلاح کنیم شاهد هستیم که با یک شیب تندی قرار است به سمت بانکداری غربی برویم درحالی که در گذشته نیز قوانین بانکی ما از آمریکا و کره اقتباس شده است و ناکارآمدی ان هم به خوبی برای همه مشهود است.
وی با اشاره به نطق اخیر حجت الاسلام میرزایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص قانون جدید بانکداری و ضرورت استقرار پولطلا بجای پول اعتباری، اظهار کرد: حجت الاسلام میرزایی نماینده مردم اصفهان در نطقی شجاعانه علیه این اقدامات موضع گیری می‌کند این درحالی است که رییس کمیسیون اقتصادی مجلس که همیشه هم در این جایگاه قرار دارد و همیشه هم منتقد شرایط اقتصادی است، علیرغم همه انتقاداتی که به شرایط اقتصادی و بانکی دارد مدافع خصوصی سازی بانک مرکزی و قانون جدید است.
 
بزرگان و دلسوزان مخالف قانون جدید بانکداری هستند
رییس انجمن پولطلای کشور در ادامه عنوان کرد: حوزه علمیه و بزرگان حوزه علمیه رسما علیه این قانون موضع گیری کرده‌اند و خواستار ممنوعیت بانکداری خصوصی و خلق پول شده اند ولی مجلس با اصرار بر تصویب این قانون به مواضع و دیدگاه دلسوزان و بزرگان و علما اهمیت نمی دهد و امروز حتی شاهد یک تقابلی در مجلس در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به اینکه مرحوم آیت الله حائری شیرازی با بسیاری از نمایندگان مجلس در ادوار مختلف در کمیسیون اقتصادی جلسه داشته است و بسیاری از نمایندگان ادوار مجلس به مبانی پولطلا آشنا هستند، گفت: علیرغم اینکه پولطلا به خوبی برای مسرولان و نمایندگان تبیین شده است، اما توجهی به این موضوع ندارند، اقتصاددان‌های ما در دانشگاه کاملا کتب حاوی نظرات اقتصاددان‌های غربی را فرامی‌گیرند و همه آن را پذیرفته‌اند، افراد در این فضای فکری می‌خواهند آموزه‌های غربی را با یک سری تعصبات دینی تلفیق کرده و ریل گذاری اقتصاد کشور را انجام بدهند و اینگونه است که آموزه‌ها و مبانی و شاخص‌های اقتصاد غربی تبدیل به باورهای مقدس این افراد می‌شود.
غلامی در ادامه خاطرنشان کرد: سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس سالها است ایده اصلی‌اش در حوزه اقتصاد برای حل مشکلات کشور مالیات است و آقای خاندوزی وزیر اقتصاد نیز تمام ایده‌اش در حوزه اقتصاد مالیات گرفتن از مردم و روش‌های مالیاتی غربی است، اما آیا تاکنون این افراد حرفی در خصوص زکات زده‌اند و فکری در این خصوص داشته‌اند؟
وی ادامه داد: آقای صالح آبادی شاگرد اول دانشگاه امام صادق(ع) و رییس بانک مرکزی است، اما علیرغم اینکه حتی آقای مصباحی مقدم در کتابش هم ذکر کرده است که خلق پول حرام است توجهی به این مسأله ندارند و خلق پول همچنان در حال انجام است و حتی رییس بانک مرکزی هم توجهی به زکات به عنوان یک شاخصه دینی در حوزه اقتصادی ندارد.
 
خلق پول عامل کاهش دارایی مردم است
رییس انجمن پولطلای کشور با اشاره به نقش خلق پول در کاهش ارزش پول ملی و در نتیجه کاهش دارایی مردم، تصریح کرد: آخرین گزارش بانک مرکزی در خردادماه ۱۴۰۱ بر این مبنا است که از دارایی هر ایرانی یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومن از طریق کاهش ارزش پول کاسته شده است، با برداشتن ارزش پول مردم، ایران‌مال‌ها و سیتی سنترها ایجاد شده است و همین بانک مرکزی توجهی به این مسأله نداشته و از آن حمایت هم می‌کند.
کارشناس اقتصاد اسلامی عنوان کرد:امروز در ایران هرکسی به سادگی مشکل ریال را می‌فهمد، مشکلات پول اعتباری در دنیا حل نشده و حتی اگر کسی ادعا کند در دنیا حل شده در ایران هنوز حل نشده و نخواهد شد. رییس سابق بانک مرکزی انگلستان در کتاب پایان عصر کیمیاگری می‌گوید ما نتوانسته‌ایم تورم را از بین ببریم بلکه آن را به کشورهایی نظیر ایران و به آینده کشورهای خود منتقل کرده‌ایم.
وی در ادامه افزود: هرکشوری حذف صفر از پول را انجام داده است به شکستی بزرگ منجر شده و یک ابر تورم خلق شده است، قبلا ترکیه را به عنوان نمونه موفق با حذف ۶ صفر از پول خود ذکر می کردند، ترکیه ۱۵ سال پیش این کار را انجام داده و اکنون در همان شرایط گذشته خود و تورمی وحشتناک قرار گرفته است. آمریکا در حال صدور تورم خود به ما و مشغول تحریم ما و دشمنی با ما است در چنین شرایطی در کشور ما برخی نمایندگان و مسؤولان به دنبال الگو برداری از آمریکا در عرصه بانکداری و اقتصاد هستند، مگر آمریکا شیطان بزرگ نیست، چرا باید از آن الگو برداری کنیم؟
 
برخی در کشور شوک نیکسون را علمی می‌دانند
غلامی شوک نیکسون را یک کلاهبرداری بزرگ تاریخی توصیف کرد و گفت: این کلاهبرداری بزرگ آمریکا بود و همه این موضوع را می‌دانند و واضح است، آمریکا با یک کلاهبرداری تاریخی و برخلاف تمام تعهداتش رابطه دلار و طلا را قطع کرده حالا در کشور ما افرادی مدعی انقلابی‌گری و روحیه حزب اللهی و دینی می‌گویند آن اقدام آمریکا یک کار علمی و پولطلا غیرعلمی است.
وی در ادامه اظهار کرد: ریال ابزار اقتصادی رضاخان بود که از سوی غرب به او دیکته شد، قبل از آن پولطلا و نقره در کشور وجود داشت، همان چیزی که هنوز مردم به لحاظ تمدنی به آن پایبند هستند و آن تومان است، تومان به نوعی پولطلا بود، اما در کشور ما افرادی که مسؤول و نماینده هستند از ریال هنوز دفاع می کنند و وخامت اوضاع و شکست ریال را درک نمی‌کنند.
 
حجت الاسلام میرزایی در برابر نگاه غرب گرایانه برخی نمایندگان مجلس ایستاده است
رییس انجمن پولطلای کشور تصریح کرد: در این شرایط و در این اوضاع که بسیاری از مسؤولان و نمایندگان دیدگاه‌های غربی اقتصاد را پذیرفته و از آن دفاع می‌کنند، حجت الاسلام میرزایی به این دیدگاه‌های غلط اقتصادی حمله می‌کند و موضع گیری می‌کند و این درحالی است که افرادی در کشور و در میان مسؤولان و نمایندگان رسانه را در دست داشته و علیه پولطلا موضع گیری کرده و از روندهای غلط اقتصادی دفاع می‌کنند.
غلامی با اشاره به اینکه مردم از پولطلا استقبال کرده‌اند، گفت: اگر به سراغ مردم برویم همگی از اینکه حقوق آنها و دستمزد آنها با طلا پرداخت بشود استقبال خواهند کرد ولی هژمونی غربی یک سد بتونی در ذهن اقتصاددان‌های ما و مسؤولان ما ایجاد کرده است که حاضر به تغییر شرایط اقتصادی و پذیرش پولطلا نیستند.
 
ارزهای دیجیتال برای تسلط غرب بر اقتصاد کشورهای اسلامی
کارشناس اقتصاد اسلامی در خصوص استفاده از ارزهای دیجیتال، اظهار کرد: رمز ریال هم بخشی از این هژمونی غرب است، ارز دیجیتال می‌تواند یک هژمونی عظیم و سلطه بزرگ برای غرب ایجاد کند، اینگونه که با یک هوش مصنوعی و یک ساختار هوشمند مدیریت دیجیتال عملا می‌توانند ما را کاملا کنترل کرده و دیدگاه و دستورات خود را به ما دیکته کنند و اگر تبعیت نکنیم اقتصاد ما و گردش مالی ما را فلج خواهند کرد.
وی ادامه داد: هژمونی اقتصادی غرب در حال بررسی منافذ مقاومت اقتصاد اسلامی و مردم در مقابل سلطه اقتصادی غرب است و از طریق ارز دیجیتال تلاش می‌کند تا این منافذ و عرصه‌های مقاومت اقتصادی را مسدود کند.
رییس انجمن پولطلای کشور با بیان اینکه در حوزه اقتصادی بزرگترین نمادهای تمدنی غرب در کشور ما شکل گرفته است، تصریح کرد: امروز وضعیت کشور ما به سمتی رفته است که اگر کسی با این غول‌های اقتصادی غرب‌گرا همراه باشد در عرصه انتخابات هم موفق خواهد بود ولی کسی که در مقابل اینها بایستد با شیطانی مواجه شده است که کسی را یارای ایستادگی و مقابله با آن نیست.
غلامی در ادامه خاطرنشان کرد: قطعا حرکت حجت الاسلام میرزایی در مقابله با این جریان اقتصادی غرب‌گرا اقدامی شجاعانه است، در گذشته نیز شخصیت‌هایی نظیر آیت الله حائری شیرازی با این موضوع مقابله کردند و بشدت مورد هجوم و تحت فشار قرار گرفتند اما ایستادگی در این مسیر همیشه وجود داشته است.
 
راهکارهای بسیاری برای استقرار پولطلا وجود دارد
وی با اشاره به اینکه راهکارهای متنوعی در خصوص استقرار پولطلا وجود دارد، اظهار کرد: اما به طور کلی راهکارها از دو جهت است، یکی از سمت حاکمیت و دولت و یکی از سمت مردم و جامعه خواهد بود. پولطلا یک طرح تمدنی است یعنی می‌تواند از سمت جامعه پیش برود، پروژه‌های متعددی در خصوص پولطلا وجود دارد تا جامعه بتواند آن را مستقر کرده و پیش ببرد.
رییس انجمن پولطلای کشور عنوان کرد: در گذشته برخی معتقد بودند که بجای پولطلا باید به سمت بورس رفت اما اکنون ثابت شده است بورس هم یک مکملی برای بانک در راستای خالی کردن جیب مردم و دست درازی به اموال مردم بود، استفاده از رمز ارزها نیز یک ایده بود که متأسفانه بعضی معتقد بودند بهتر از پولطلا است، اما شاهد هستیم که بسیاری از مردم بخاطر سرمایه گذاری در همین رمز ارزها بشدت متضرر شدند.
غلامی با بیان اینکه در بُعد عملیاتی مردم ما و جامعه ما به خوبی متوجه شده است باید ارزش پول و دارایی را با طلا محفوظ کرد، افزود: خانم‌ها زودتر از همه این موضوع را متوجه شدند برای همین مهریه بجای ریال با طلا تعیین شد، در گذشته مهریه را با ریال می‌نوشتند اما علما متوجه مشکلات این کار شدند و برای تحقق قوانین شرعی مبتنی بر دیون، مهریه بر مبنای طلا تعیین می‌گردد و بانوان هرگز نگران کاهش ارزش مهریه خود نیستند.
 
پولطلا مشکل تعیین دستمزد را کارگران و کارمندان را برطرف می‌کند
وی در خصوص کارآمدی پولطلا در زمینه حل اختلافات و مشکلات کارفرما و کارکنان و حل بسیاری از مشکلات کشور در این عرصه، تصریح کرد: در اوایل دهه شصت عیدی کارمندان با سکه طلا داده می‌شد و شاهد بودیم پرداخت عیدی تبعاتی نظیر تورم برای کشور نداشت، برای تعیین پایه حقوق کارگران و کارمندان هم می توان از طلا استفاده کرد و نیازی نیست مدام شاهد دعوای میان کارگر و کارفرما بر سر حقوق باشیم.
کارشناس اقتصاد اسلامی خلق پول را از مهمترین عوامل کاهش ارزش پول ملی عنوان کرد و گفت: جامعه در حال له شدن زیربار تورم و مشکلات اقتصادی است، کاهش مستمر ارزش پول در حال آسیب زدن به تمام ابعاد زندگی مردم است، کسی که با اجاره خانه سه برابر شده مواجه شده ولی حقوق او ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است بشدت از این مشکلات اقتصادی آسیب دیده است و باید مانع کاهش ارزش پول و دارایی مردم بشویم.
غلامی در ادامه افزود: ما زمانی که آیت الله رئیسی در آستان قدس رضوی بود پیشنهاد دادیم آستان قدس رضوی تبدیل به بیت المال و مرکزیت پولی جهان اسلام شده و با ایجاد سکه طلایی به نام سکه رضوی این موضوع را در دست بگیرد. چرا که معتقد هستیم ریال آبروی شیعه را در دنیا برده است و همه دستاوردهای تشیع با ریال در حال آسیب دیدن است، آیت الله رئیسی طرح ما برای آستان قدس رضوی را به آقای عادل پیغامی انتقال داد و آقای پیغامی هم معتقد بود این طرح علمی نیست و باید بجای استفاده از پولطلا خلق پول افزایش پیدا کند هنوز هم متعقد است باید خلق پول افزایش پیدا کند.
 
معتمدین دولت نقش مؤثری در عدم تحقق پولطلا دارند
وی با بیان اینکه ریال را با طلا می‌توان پین کرد تا در کمترین زمان در عین ثابت ماندن ارزش پول، تبدیل پول صورت بگیرد، تصریح کرد: حتی درآمدزایی از ضربه سکه در طرح پولطلا دیده شده است اما دولت همراهی نکرد چرا که آقای خاندوزی از تورم می‌خواهد مالیات بگیرد و آقای مخبر هم از تورم می‌تواند جریمه بگیرد، در حقیقت معتمدین دولت در محقق نشدن پولطلا نقش ویژه‌ای دارد.
رییس انجمن پولطلای کشور خاطرنشان کرد: ما امید و توکل به خداوند داریم، اقدام حجت الاسلام میرزایی اوج شجاعت یک نماینده مجلس بود، ما نماینده اقتصادی در مجلس زیاد داریم اما آقایان دنبال این هستند که عقبه های تبلیغاتی و اسپانسری خود را محفوظ داشته و روابط سیاسی خود را حفظ کنند اما آقای میرزایی شجاعانه در مقابل این روند ایستاد. وی با اشاره به استقبال نخبگان حوزه و دانشگاه و مردم از پولطلا، اظهار کرد: امروز پولطلا در سراسر کشور نیرو دارد، عقبه مردمی داشته و گفتمان سازی مردمی کرده است، اگر نمایندگان حتی به دنبال رأی هم هستند توصیه می‌کنیم با آقای میرزایی و جریان پولطلا همراه بشوند چرا که امروز مردم به خوبی می‌فهمند پولطلا بهتر از ریال و دلار است، نمایندگان نباید خود را اسیر هژمونی‌های غربی و بازی‌های سیاسی کنند.
غلامی در پایان عنوان کرد: اتفاقاتی که امروز جامعه برای آن در ایام محرم عزاداری می‌کند و ارزش‌های اصلی جامعه ما است، حمایت از دین و حق و حقیقت است. برخی مسؤولان و نمایندگان اصرار دارند بر اینکه ایده‌های غیراسلامی و غربی و دیدگاه‌های ضددینی در عرصه اقتصاد اجرایی بشود، در چنین شرایطی نیازی به ولی فقیه و انقلاب اسلامی و شخصیت های انقلابی در عرصه اقتصاد و مدیریت کشور و دولت و مجلس نیست، مردم دیگر دنبال سیاست بازی‌ها نخواهند رفت.