دکتر محمود زاده گفت : رویکرد مبتنی بر کسب و کار تکنولوژی محور، حرف اول را در دنیای پیچیده امروز می زند که در این مسیر توسعه صنعت ارتباطات می تواند زیست بوم دیجیتال را توسعه دهد ومهاجرت سیستم ها سبب انتقال انسان ها به الگوی متاورس و زیست بوم دیجیتال است . به گزارش خبرنگار […]
دکتر محمود زاده گفت : رویکرد مبتنی بر کسب و کار تکنولوژی محور، حرف اول را در دنیای پیچیده امروز می زند که در این مسیر توسعه صنعت ارتباطات می تواند زیست بوم دیجیتال را توسعه دهد ومهاجرت سیستم ها سبب انتقال انسان ها به الگوی متاورس و زیست بوم دیجیتال است .
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، دکتر محمود زاده رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات شرکت مخابرات ایران، ضمن بیان این مطلب و با اشاره به مجموع تهدیدات مختلف شرایط حاضر و آمادگی همه جانبه شرکت مخابرات مبنی بر رسیدگی در بخش های مختلف اظهار داشت: در خصوص برنامه ۵ ساله توسعه مخابرات باید پیش از پیش با هم افزایی بیشتر با استان ها مشورت و تبادل نظر شود .این برنامه از بخش های با ثبات و پویایی ۵ مگا پروژه برخوردار است که اصلاحات سالانه نیز به آن افزوده می شود. .
دکتر محمود زاده با اذعان به بحث شکل گیری آینده انقلاب اقتصادی چهارم در جهان بیان کرد؛ تبدیل ایده به محصول با استفاده از خلاقیت نیروهای متخصص هوشمند و بروز از رویکرد های مهم حوزه پیشران فناوری در دنیای زیست بوم دیجیتال است.
رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران خاطر نشان کرد: در حوزه HR و منابع انسانی نقص هایی در ساختار سازمانی و اداری وجود دارد که با تقویت این حوزه می توان در مجموعه سیاست در راهبرد ها، گسترش فناوری دیجیتالی، بلاک چین واینترنت اشیا بخش زیست بوم دیجیتال را در صنعت ارتباطات کشور توسعه و نهادینه کرد.و توجیه سرمایه گذاری ثابت و عملیاتی را با f.s مناسب را توجیه پذیرنماید . (Capex) (Opex)
دکتر محمود زاده گفت: هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات به صورت دوره ای با دقت بسیار بالا در شرکت مخابرات ایران در حرکت کلی شرکت به سمت راهبردهای دیجیتال محور، موثر دانست .
وی با اشاره به حرکت جهشی و الگوی شیفت فعلی حوزه ارتباطات اظهار داشت: برای افق سال ۲۰۳۰ حرکت ربات ها در عرصه ریز پردازنده ها و صنایع بنیادین حوزه ارتباطات، موثرتر از منابع انسانی خواهد شد.
دکتر محمود زاده در مورد همگام سازی الگو و مدل شیفت جهانی با برنامه توسعه ۵ ساله شرکت مخابرات ایران گفت: نه تنها در حال حاضر جهان با مولفه های نظامی صرف حرکت می کند بلکه رویکرد کسب و کار و تکنولوژی اکنون حرف اول را می زند پس ما نیز باید در کشور خودمان این رویکرد ها را به ویژه در حوزه ارتباطات و تنوع خدمات حوزه مخابراتی تقویت کنیم.
دکتر محمود زاده اظهار داشت: مهاجرت کردن انسان ها به وسیله سیستم ها با برنامه تحول ۵ساله مخابرات همخوانی داشته باشد یعنی خدمات ارزان تر با کیفیت بهتر را باید به مشتریان تحویل دهیم.
وی افزود: هیت مدیره و سهامداران، نیاز به تکنولوژی و توجیه تکنولوژی در کسب وکار را به عنوان دو پیش شرط توسعه پنج ساله مخابرات مطرح کرده اند.
ریس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالین عرصه ارتباطات شرکت مخابرات ایران گفت: پروژه ها و برنامه های ارائه شده، باید از ثبات نسبی برخوردار باشد که هر ۵ مگاپروژه در برنامه نیز با مسیر تحول مخابرات، همخوانی دارد.
وی افزود: تقریبا هر ساله علاوه بر ۵ مگاپروژه رشد نزدیک به ۲۰ درصد باید در طول این برنامه به رشد برسیم.
دکتر محمود زاده گفت: تغییر تکنولوژی و به روز رسانی، پیش نیاز اجرایی شدن کامل طرح توسعه مخابرات است چرا که رشد ۲۰ درصدی سالانه نیز با توجه به تورم موجود پاسخگو نیست و نیاز به یک جهش اساسی در حوزه فناوری و حوزه کسب و کارداریم.
وی اذعان داشت: تغییر تکنولوژی به سمت زیست بوم دیجیتال معماری منابع انسانی هوشمند وتطبیق آن با شرایط جدید معماری مدل کسب و کار جدید یکپارچه سازی و همگرایی خدمات ثابت و سیار در قالب FMC از مهمترین حوزه های طراحی برنامه ۵ ساله شرکت مخابرات ایران است.
Sunday, 27 October , 2024