جلسه اساتید مشاور فرهنگی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج جلسه اساتید مشاور فرهنگی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه برگزار شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ دکتر علی اکبر امیری معاون فرهنگی و دانشجویی واحد سنندج در ابتدای جلسه، ضمن خیر مقدم به […]
جلسه اساتید مشاور فرهنگی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
جلسه اساتید مشاور فرهنگی تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ دکتر علی اکبر امیری معاون فرهنگی و دانشجویی واحد سنندج در ابتدای جلسه، ضمن خیر مقدم به حاضرین، دستورکار جلسه را قرائت کرد و تصریح کرد: بر اساس شیوه نامه ارسالی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، استاد مشاور فرهنگی – تربیتی، فردی است از اعضای هیئت علمی دانشگاه که به صورت مستمر در زمینههای فرهنگی – تربیتی به دانشجویان مشاوره میدهد.
وی خاطر نشان کرد: بر این اساس، این اساتید باید دارای اخلاق حسنه، تعهد کاری، مقبولیت و تجربه کافی باشند و دانشجویان را در بهرهگیری از فرصتهای دانشگاه برای رشد استعدادها و تواناییهایشان یاری دهند.
در ادامه دکتر شیر کو یاری، مسئول اساتید مشاور فرهنگی – تربیتی واحد سنندج، به تبیین “دستورالعمل استاد مشاور فرهنگی – تربیتی” که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برای روسای استانها و واحدها صادر شده است؛ پرداخت.
جلسه با طرح مسائل مربوط و بحث و بررسی در این خصوص ادامه یافت و در پایان احکام جدید اساتید مشاور فرهنگی – تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، ابلاغ گردید.
شایان ذکر است این دستورالعمل با هدف تبیین اهداف، وظایف و اختیارات استاد مشاور فرهنگی – تربیتی در دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شده است.
این اقدام در راستای تحقق اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه، بهویژه در زمینه ارتقای تربیت اخلاقی، فرهنگی و هویتی دانشجویان صورت گرفته و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در خصوص اهمیت نقش دانشگاه در پرورش فکری و شخصیتی دانشجویان است و این مشاوره به عنوان فرایندی هدفمند، تخصصی و یاورانه تعریف شده که با هدف تربیت دانشجو از طریق هدایت، حمایت و مشورت فرهنگی انجام میشود.
از اهداف کلیدی دستورالعمل “استاد مشاور فرهنگی – تربیتی” دانشگاه آزاد اسلامی می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
۱٫ ترویج و نهادینهسازی نقش فرهنگی و اخلاقی اساتید در دانشگاه.
۲٫ برجسته کردن نقش فرهنگی – تربیتی و اجتماعی اساتید، علاوه بر نقش آموزشی و پژوهشی آنها.
۳٫ بهرهگیری از تجربیات اساتید در برنامهریزیهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه.
۴٫ شاگردپروری و پرورش دانشجویان.
۵٫ افزایش تعهد مسئولانه اعضای هیئت علمی نسبت به دانشجویان.
Monday, 21 July , 2025