مشکلات حوزه زنان استان کردستان در دیدار با مسئول و اعضای بسیج جامعه زنان سپاه بیتالمقدس با نماینده ولیفقیه در کردستان بررسی شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان، حجتالاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با مسئول و اعضای بسیج جامعه زنان سپاه بیتالمقدساستان کردستان، برنامههای حوزه زنان را نیازمند آسیبشناسی […]
مشکلات حوزه زنان استان کردستان در دیدار با مسئول و اعضای بسیج جامعه زنان سپاه بیتالمقدس با نماینده ولیفقیه در کردستان بررسی شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان، حجتالاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با مسئول و اعضای بسیج جامعه زنان سپاه بیتالمقدساستان کردستان، برنامههای حوزه زنان را نیازمند آسیبشناسی دانست و اظهار داشت: پیشنهاد میشود در رابطه با این حوزه، از کلیگویی مشکلات خودداری و مسائل متناسب با استان کردستان اولویتبندی و جمعبندی شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر جمعیت استان کردستان یک میلیون و ۶۷۸ هزار نفر بوده که حدود نصفی از آن را زنان تشکیل میدهند، گفت: این میزان از جمعیت شهری و روستایی از لحاظ تحصیلات و شغل شناسایی شوند چراکه برای نجات از کلیگویی، جزئینگری و پیشبرد اهداف و حل مشکلات نیازمند دادههای مناسب هستیم.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی و مشکلات حوزه زنان در حواشی شهر به ویژه نایسر در حال پیگیری است، افزود: متأسفانه برخیها مدعی شده که نایسر سنندج ۱۲۰هزار نفر جمعیت داشته در حالیکه براساس محاسبه تعداد کنتور برق و آب ۵۰ تا ۵۵ هزار نفر در این ناحیه منفصل شهری زندگی میکنند، لذا انتظار میرود ضمن دقت در اعلام آمارها و بیان واقعیتها، از سیاهنمایی و بزرگنمایی مسائل و آمارهای غیرواقعی خودداری شود.
وی با ذکر اینکه آسیبهای حوزه زنان و خانواده در کردستان احصا نشده است، تصریح کرد: مشکلات و چالشهای این حوزه در قالب طرح پژوهشی شناسایی، بررسی و متناسب با آنها، راهکار و پیشنهاد ارائه شود.
حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی واژه کودک همسری را برگرفته از فرهنگ غربیها و غیرقابل قبول خواند و بیان کرد: کودکانی با سنین پایین و در حالی که به بلوغ عقلی و جسمی نرسیدهاند تن به ادواج میدهند، در حالیکه این خلاف دیدگاه اسلام است.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان با بیان اینکه برخیها در مقابل طرح مشکلات در کردستان خوشحال میشوند در حالیکه باید تأسف خورد، عنوان کرد: پیشنهاد میشود از زنانی که در کارگاههای تولیدی سنندج از صبح تا عصر با حقوق پایین و تنها به امید داشتن بیمه، زحمت میکشند، بازدید و ضمن گفتوگو با آنان، چرایی این وضعیت را پیگیری کنید.
بتول سرکانی، مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان نیز در این دیدار اظهار داشت: در سال گذشته مراجعات متعددی در خصوص کودک همسری داشتیم که بعد از بررسیها، متأسفانه تعداد زیادی از آنان مربوط به ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج بودهکه دارای آسیبهای اجتماعی متعددی است و این موضوع را در دستور کارهای تحقیقاتی و پژوهشی کارگروه زن و خانواده بسیج جامعه زنان استان کردستان قرار دادهایم.
وی گفت: این مناطق از امکانات فرهنگی محروم و دچار بسیاری از آسیبهای اجتماعی هستند که به راستی متوجه زنان و بنیان خانوادهها میشود.
مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان تصری حکرد: ازدواجهای دیر هنگام در مناطق شهری و ازدواجهای زود هنگام در برخی از مناطق روستایی و حاشیهنشین استان کردستان معضلاتی هستند که در حال پرداختن به رفع این مشکلات هستیم.
سرکانی با بیان اینکه امروز زنان همانگونه که در گام اول انقلاب پیشرو بودند و در گام دوم هم به نقش پیش برنده و تمدن ساز خود در گام دوم ادامه خواهند داد گفت: با تشکیل کارگروه زن و خانواده، آسیبهای اجتماعی در حوزهزنان و خانواده شناسایی میشود، امیدواریم بتوانیم با ارائه راهکارهای مناسب به مسئولان شاهد کمرنگ شدن هر نوع آسیب در حوزه بنیان خانواده و بانوان جامعه خود باشیم.
چنور دیداری، رئیس گروه زن وخانواده بسیج جامعه زنان استان کردستان نیز در این دیدار خاطر نشان کرد:در قانون اساسی جمهوری اسلامی به کرامت و شخصیت انسان، اعم از زن و مرد توجه جدی شده، تا آنجا که در بند ۶ اصل دوم این قانون، ایمان به کرامت و ارزش والای انسانی و آزادی توأم با مسئولیت در برابر خداوند به عنوان یکی از پایههای نظام جمهوری اسلامی شمرده شده است. این توجه و اهتمام در مورد زنان، دو چندان شده و این قانون در موارد متعددی بر پاسداشت شخصیت انسانی زن و زمینهسازی برای رشد شخصیت تأکید کرده است.
وی گفت: متأسفانه اقداماتی که در چند سال گذشته برای دفاع از حقوق زنان در عرصه خانواده، صورت گرفته است نه تنها کمکی به اصلاح این وضع نکرده بلکه جامعه ما را با بحرانی تازه روبهرو کرده و منجر به تزلزل بنیان خانواده شده است چراکه در عرصه اج…
Friday, 1 November , 2024