وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت از حضور زنان متدین جهادگر و آشنا به شرایط روز در سطوح مختلف فعالیت سیاسی اجتماعی استقبال میکند. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین مجمع عمومی بنیاد بینالمللی فعالیتهای قرآنی بانوان در معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه […]
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت از حضور زنان متدین جهادگر و آشنا به شرایط روز در سطوح مختلف فعالیت سیاسی اجتماعی استقبال میکند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین مجمع عمومی بنیاد بینالمللی فعالیتهای قرآنی بانوان در معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه با تقدیر از دست اندرکاران این معاونت در ارایه طرحهای نوین قرآنی در حوزه نشر کتاب آسمانی گفت: در دوره جدید فعالیت های معاونت قرآن و عترت زمینه ابتکاراتی در حوزههای قرآنی فراهم شده است که انتظار میرود با بسط این ابتکارات قرآنی در سطح استانهای کشور شاهد بهرهمندی از ظرفیت بانوان قرآنی سراسر کشور و گسترش فرهنگ قرآنی باشیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با برشمردن نمونههایی از تلاش موفق جهادگران قرآنی در نقاط مختلف کشور برای ترویج فعالیتهای قرآنی در سراسر کشور، از مسئولان معاونت قرآن خواست با حضور در شهرستانها، از نزدیک در جریان ظرفیتهای قرآنی استانی قرار گیرند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره به سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ترویج و نشر فرهنگ قرآنی افزود: رویکرد اصلی ما در معاونت قرآن و عترت، سیاستگذاری، هدایت و نظارت است و کار اصلی حمایت از تشکل های مردمی در این حوزه است. خدا را شکر ظرفیتهای مردمی به قدری پرتوان هستند که تصدی فعالیتها را انجام دهند.
اسماعیلی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ تلاوت و قرائت قرآن در سطوح مختلف جامعه و به خصوص برپایی کرسیهای تلاوت خانگی قرآن مجید و آموزش روخوانی قرآن برای کودکان و نوجوانان، گفت: گام نخست پیش روی معاونت قرآن، اشاعه و ترویج امر تلاوت قرآن در میان اقشار جامعه است تا نور و برکت تلاوت قرآن در جامعه گسترده شود.
وی در ادامه با تبیین نمونه موردی وضعیت تلاوت قرآن در جامعه مصر گفت: مصر در سال ۱۷۹۸ به تصرف ارتش فرانسه درآمد و اتفاقا فرانسویها تغییر در جامعه مسلمان مصر را از زنان و خانواده آغاز کردند، اما با این وجود، رواج تلاوت قرآن در جامعه مصر موجب شد پس از ۲۰۰ سال، شاهد اسلام خواهی و تربیت برترین قاریان قرآن در این کشور باشیم.
وزیر فرهنگ به جایگاه تربیت قرآنی در پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: انقلاب ما از کلاسهای درس قرآن آیتالله طالقانی در مسجد هدایت تهران و جلسات تبیین قرآن رهبر معظم انقلاب در مسجدی کوچک در مشهد تغذیه شد. مساجد، منابر و حسینیهها به عنوان مزیت مطلق انقلاب ما نیروهایی را تربیت کردند که با این تفکر پس از انقلاب نیز عهده دار مسئولیتهای مهمی در کشور شدند.
Monday, 28 October , 2024