نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برنامه دولت در احداث پالایشگاههای فراسرزمینی را اقدامی ارزشمند برای توسعه صنعت نفت عنوان کرد و گفت: این اقدام علاوه بر کاهش خام فروشی، به صدور خدمات فنی و مهندسی کمک میکند. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، حجت الاسلام موسی احمدی درباره عملکرد دولت در توسعه پالایشگاههای […]
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برنامه دولت در احداث پالایشگاههای فراسرزمینی را اقدامی ارزشمند برای توسعه صنعت نفت عنوان کرد و گفت: این اقدام علاوه بر کاهش خام فروشی، به صدور خدمات فنی و مهندسی کمک میکند.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، حجت الاسلام موسی احمدی درباره عملکرد دولت در توسعه پالایشگاههای فراسرزمینی گفت: دولت شروع ارزشمندی در این حوزه آغاز کرده است و شرکتهای دانش بنیان هم به کمک دولت آمدند تا در دیگر کشورها پالایشگاههای فراسرزمینی توسعه یافته و این مهم در کشور ونزوئلا به انجام رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: به رغم تحریم های آمریکا در چهار دهه گذشته علیه کشورمان، با اتکا به متخصصان و توان داخلی موفق به افزایش تولید و توسعه میادین نفت و گاز هستیم و این رویه زمینه را برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت نفت آماده کرده است.
وزیر نفت مهر ماه امسال از راهاندازی نخستین پالایشگاه فراسرزمینی به نام الپالیتو در ونزوئلا و پالایش روزانه ۱۰۰ هزار بشکه نفت خام میدانهای کشور در این پالایشگاه خبر داد.
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: رویکرد دولت و تاکید مجلس توسعه پتروشیمیها و کاهش خام فروشی است که سبب اشتغال آفرینی، بهبود تولید و افزایش ارزش در صنعت نفت افزوده میشود.
وی درباره عملکرد دولت در توسعه صنعت پتروشیمی و صنایع پایین دستی آن گفت: یکی از مسائلی که کمیسیون انرژی مجلس یازدهم و دولت سیزدهم از ابتدا نسبت به آن حساسیت داشتند، توسعه پتروشیمیها، کاهش خام فروش نفت و تامین خوراک پتروشیمیها بوده است.
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: توجه به تاثیر مستقیم صنعت نفت در توسعه پایدار کشور، متولیان برنامهریزیهای خوبی برای تکمیل زنجیره پتروشیمی انجام داده اند به طوری که اکنون بخشهای خصوصی بخصوص شرکتهای بزرگ به این بخش ورود کردهاند.
نماینده مردم جم، کنگان و دیر در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه پارکهای پتروشیمی استانهای ساحلی خلیج فارس در حال ایجاد است، اظهار داشت: برای توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی و تبدیل استانهای جنوبی به قطب آن، مناطقی در نظر گرفته شده است که در آینده شاهد توسعه زنجیره ارزش متانول در صنایع پایین دستی پتروشیمی خواهیم بود.
وی این اقدام را در راستای کاهش خام فروشی نفت دانست و اظهار داشت: به هر میزان تولید محصولات پتروشیمی در ایران توسعه یابد و صنایع پایین دستی آن گسترده شود، سبب اشتغال آفرینی، بهبود تولید و افزایش ارزش افزوده در صنعت نفت خواهیم بود.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم بهترین دوران برای کاهش خام فروشی نفت و توسعه صنایع پایین دستی است، عنوان کرد: وزارت نفت در بخش پارس جنوبی، معاونان وزارت نفت در شرکت ملی گاز، شرکت ملی پتروشیمی و دیگر دستگاههای مرتبط انسجام و اجماع بسیار خوبی در این باره دارند و برای به سرانجام رساندن آن به کمک یکدیگر آمدند.
این نماینده مجلس نگاه دولت به توسعه پتروشیمیها را ارزشمند خواند و گفت: سرمایه گذاریهای متعددی در شهرستانهای جم، کنگان و دیر در حوزه پتروشیمیها انجام شده و سرمایه گذاران جدیدی برای دریافت موافقت اصولی برای احداث پتروشیمی و تامین خوراک آن، حمایت شوند.
وی با اشاره به مشکلاتی که در مسیر به سرانجام رسیدن پروژههای پتروشیمی و نفتی در استان بوشهر وجود دارد، گفت: مسائل محیط زیستی از جمله مشکلاتی است که نشست های تخصصی با مقامات استانی پیگیری می شود تا با رفع آن به افزایش اشتغال در استان کمک شود.
Monday, 28 October , 2024