رئیس جمهور اسلامی ایران بامداد چهارشنبه ( به وقت تهران ) در دیدار همتای سوئیسی خود با اشاره به اینکه دولت کنونی آمریکا مدعی مخالفت با تصمیمهای دولت قبل و بازگشت به توافق است، گفت: ما تاکنون گام های عملی و جدی که نشانه جبران رفتارهای گذشته و رفع تحریمهای ظالمانه باشد، مشاهده نکرده ایم. […]
رئیس جمهور اسلامی ایران بامداد چهارشنبه ( به وقت تهران ) در دیدار همتای سوئیسی خود با اشاره به اینکه دولت کنونی آمریکا مدعی مخالفت با تصمیمهای دولت قبل و بازگشت به توافق است، گفت: ما تاکنون گام های عملی و جدی که نشانه جبران رفتارهای گذشته و رفع تحریمهای ظالمانه باشد، مشاهده نکرده ایم.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از ایرنا ، آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر روز سه شنبه به وقت محلی در دیدار گای پارملین رئیسجمهور سوئیس در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل که در محل اقامت رئیسجمهور انجام شد، روابط ایران و سوئیس را روابطی دوستانه و خوب خواند و گفت: افزایش همکاریهای تجاری و اقتصادی و بخصوص تسهیل روابط پولی و بانکیِ دو کشور ضرورت دارد.
رئیسجمهور مشکل قضیه هستهای را تصمیم نگرفتن آمریکاییها دانست و افزود: این آمریکا بود که از برجام خارج شد نه ایران و با وجود عمل کردن ایران به تعهدات خود، طرفهای غربی از انجام تعهداتشان سرباز زدند.
آیتالله رئیسی با تأکید بر اینکه ما میز مذاکره را ترک نکرده و برای یک توافق خوب و عادلانه آمادهایم، گفت: با توجه به سابقه آمریکا، مطالبه جمهوری اسلامی برای دریافت تضمین پایداری توافق، مطالبهای کاملاً منطقی است.
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: با وجود ۴۰ سال فشار و تحریم، ایران نه تنها متوقف نشده بلکه پیشرفت کرده است، بنابراین حربه تحریم کارآیی خود را از دست داده است
آیتالله رئیسی با اشاره به اینکه دولت کنونی آمریکا مدعی مخالفت با تصمیمهای دولت قبل، و بازگشت به توافق است، گفت: ما تاکنون رفتار عملی و جدی که نشانه جبران رفتارهای گذشته و رفع تحریمهای ظالمانه باشد، مشاهده نکردهایم.
در این دیدار گای پارملین رئیسجمهور سوئیس نیز با تأکید بر لزوم افزایش همکاریهای دو جانبه، گفت: از سال ۲۰۱۶ نقشه راهی برای بهبود روابط تجاری دو کشور ترسیم شد که همچنان به آن پایبند و معتقدیم باید موانع سیاسی و ژئوپلیتیک را از سر راه همکاریهای دو کشور کنار زد.
پارملین همچنین امنیت ایران و غرب آسیا را ضامن امنیت اروپا دانست و گفت: همکاریهای پولی و بانکی از جمله عرصههای قابل گسترش در روابط دو جانبه است.
Friday, 1 November , 2024