دوره آموزشی آشنایی با فرآیند کنسانتره های دامی دوره مذکور با حضور محمدپناه مدیر جهادکشاورزی شهرستان، مرادی مدیر عامل اتحادیه دامداران استان کردستان،  کارشناسان مدیریت و دامداران شهرستان بیجار و با تدریس سیروس امامی (کارشناس معاونت بهبود تولیدات دامی) در محل کارخانه خوراک دام آسو گروس برگزار شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران […]

دوره آموزشی آشنایی با فرآیند کنسانتره های دامی

دوره مذکور با حضور محمدپناه مدیر جهادکشاورزی شهرستان، مرادی مدیر عامل اتحادیه دامداران استان کردستان،  کارشناسان مدیریت و دامداران شهرستان بیجار و با تدریس سیروس امامی (کارشناس معاونت بهبود تولیدات دامی) در محل کارخانه خوراک دام آسو گروس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ مدیر جهادکشاورزی شهرستان بیجار عنوان کرد: اهداف این دوره، افزایش آگاهی دامداران نسبت به مواد اولیه مصرفی و نحوه تولید کنسانتره دامی در کارخانجات خوراک دام می باشد.

محمدپناه گفت: شهرستان بیجار با دارا بودن بیش از ۳۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین نقش مؤثری در تامین محصولات دامی را داراست.

وی افزود: تولید کنسانتره های دامی اصولی و با کیفیت بالا تضمین کننده سلامتی دام، پایداری تولید و افزایش عملکرد در دام ها می باشد و تأکید کردن باتوجه به اهمیت تغذیه دام که بیشترین هزینه تولید را در بردارد، دامداران از تغذیه اصولی و با کیفیت در دامداری ها استفاده نمایند.