شهردار اصفهان با بیان اینکه برنامه زمان‌بندی ۱۰ ساله‌ای برای تأمین کامل برق مورد نیاز شهرداری از طریق انرژی خورشیدی پیش‌بینی شده است، گفت: تاکنون از برنامه جلو هستیم؛ اما اگر مردم، بخش خصوصی و صنایع کمک کنند با سرعت بیشتری گام برمی‌داریم. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران و به نقل از اداره […]

شهردار اصفهان با بیان اینکه برنامه زمان‌بندی ۱۰ ساله‌ای برای تأمین کامل برق مورد نیاز شهرداری از طریق انرژی خورشیدی پیش‌بینی شده است، گفت: تاکنون از برنامه جلو هستیم؛ اما اگر مردم، بخش خصوصی و صنایع کمک کنند با سرعت بیشتری گام برمی‌داریم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، علی قاسم‌زاده در بیست‌وهشتمین جلسه مشترک مدیران شهری و استانی با موضوع «بررسی ظرفیت‌های استفاده از ظرفیت‌های انرژی خورشیدی در اصفهان» اظهار کرد: شهرداری اصفهان به‌دنبال بهینه‌سازی الگوهای تولید و مصرف انرژی است.
وی افزود: در تولید و مصرف انرژی، بخشی از تمرکز شهرداری بر برق و انرژی الکتریسیته است که در تولید آن به این نتیجه رسیدیم حداقل میزان نیاز شهرداری را که حدود ۲۰ مگاوات است، از طریق انرژی خورشیدی تولید کنیم.
شهردار اصفهان با بیان اینکه برنامه زمان‌بندی ۱۰ ساله‌ای برای تأمین کامل برق مورد نیاز شهرداری از طریق انرژی خورشیدی پیش‌بینی کردیم، ادامه داد: تاکنون از برنامه جلو هستیم؛ در این برنامه اگر مردم، بخش خصوصی و صنایع کمک کنند با سرعت بیشتری گام برمی‌داریم.
وی خاطرنشان کرد: برای اماکن و منازلی که استعداد لازم را داشته باشد تا روی بام آن‌ها سلول‌های خورشیدی نصب شود، بانک‌ها و صنایع کمک می‌کنند تا مالکان بتوانند از تسهیلات وام حدود ۳۰۰ میلیون تومانی استفاده کنند و سلول‌های خورشیدی را بر بام اماکن و منازل خود نصب کنند. همچنین پیش‌بینی ما این است که ۱۰۰ هزار منزل مسکونی در شهر اصفهان این ظرفیت را دارد.

قاسم‌زاده با تاکید بر اینکه شهروندان می‌توانند از درآمد حاصل از سلول‌های خورشیدی، اقساط وامی که در این راستا دریافت می‌کنند را پرداخت و پس از یک دوره سه ساله برای خانوار خود درآمد کسب کنند؛ اظهارکرد: این اقدام یک تیر و چند نشان است، زیرا علاوه بر اینکه منبع درآمدی ثابت برای خانوارها از طریق تولید انرژی در اصفهان تولید می‌شود، تا حد زیادی به رفع ناترازی انرژی در اصفهان کمک می‌کند.
وی استفاده از سلول‌های خورشیدی را نوعی سرمایه‌گذاری دانست و افزود: البته نقطه آغاز این طرح برای مردم سنگین است، زیرا برای دریافت وام باید گردش مالی داشته باشند، اما صنایع این ظرفیت را دارند و فقط کافی است امتیاز حاصل از این گردش مالی را در قالب وام به شهروندانی ارائه دهند که آمادگی دارند روی بام منزل مسکونی خود سلول‌های خورشیدی نصب کنند و اقساط وام را می‌توانند از پیش فروش انرژی تولید شده به وزارت نیرو پرداخت کنند؛ اقساط وام که تمام شد، درآمد فروش برق تولیدی متعلق به خانوار است.
شهردار اصفهان با بیان اینکه پنل‌های خورشیدی در اماکن متعلق به شهرداری اصفهان که ظرفیت لازم را داشته، نصب شده است، خاطرنشان کرد: آمادگی داریم نیروهای فنی و دانش فنی شهرداری برای انجام این کار به کمک مردم برود و به‌نوعی تجارب تیم نت شهرداری در اختیار شهروندان قرار گیرد.