رئیس انجمن اسلامی تبلیغ و گفت وگو در لبنان به خبرنگار ایرنا گفت: قدس و فلسطین مساله مشترک و پیوند دهنده جهان اسلام است، بنابراین یک فرصت دایمی برای همگرایی میان مسلمانان به شمار می رود. «شیخ محمد خضر» در حاشیه نشست کنفرانس بین المللی «همگرایی جهان اسلام و آینده تمدن با محوریت اهداف شریعت» […]
رئیس انجمن اسلامی تبلیغ و گفت وگو در لبنان به خبرنگار ایرنا گفت: قدس و فلسطین مساله مشترک و پیوند دهنده جهان اسلام است، بنابراین یک فرصت دایمی برای همگرایی میان مسلمانان به شمار می رود.
«شیخ محمد خضر» در حاشیه نشست کنفرانس بین المللی «همگرایی جهان اسلام و آینده تمدن با محوریت اهداف شریعت» در گفت وگو با خبرنگار بین الملل ایرنا افزود: دشمن از ابتدا تاکنون همواره دنبال ایجاد تفرقه میان امت اسلامی و چند پاره کردن آن و اختلاف در مواضع مسلمانان بوده است.
وی درباره نقش فلسطین و بیت المقدس در وحدت مسلمانان و تقریب جهان اسلام افزود: این موضوع بی تردید مساله مشترک جهان اسلام است، بنابراین به منزله یک فرصت دایمی برای نزدیکی و همگرایی میان مسلمانان و موضوعی است که به هر فرد عرب و مسلمان مربوط می شود.
رئیس انجمن اسلامی تبلیغ و گفت وگو در لبنان درباره نقش زنان در ایجاد همگرایی در جهان اسلام اظهار کرد: زنان بدون شک نقش بسزایی در شکل دادن آگاهی در جامعه به نحوی بهتر و در خدمت مصالح ملت و اهداف جامعه و نیز اهداف شریعت در بخش های مختلف جامعه به طور عام دارند، زنان به عنوان مربی، وظایف بسیاری را در سطح فکری، فرهنگی و ارشادی در بین دانشجویان، دانشآموزان و نسل جدید برعهده دارند.
شیخ خضر ادامه داد: جنگ رسانه ای یکی از روش هایی است که دشمن برای ایجاد تفرقه بین مسلمانان بویژه شیعه و سنی به آن متوسل می شود، جای تعجب ندارد که دشمنان از این امکان استفاده کنند. خداوند در قرآن کریم می گوید،«آنها همچنان به جنگ با شما ادامه می دهند تا اگر بتوانند شما را از دینتان برگردانند.»
وی گفت: دشمنان امت اسلامی از قدیم الایام تا روز قیامت برای پراکنده کردن امت و پاره پاره کردن آن جدی بوده اند، این چیز جدیدی نیست اما ما باید وظیفه خود را در قبال آن انجام دهیم.
رئیس انجمن اسلامی تبلیغ و گفت وگو در لبنان تصریح کرد: وظیفه ما در قبال این اقدامات دشمن، این بوده و هست که برای اتحاد صفوف امت اسلامی و چنگ زدن به ریسمان الهی بکوشیم. البته امت دارای اجزاء، مذاهب، احزاب و فرقه و عقاید و اصول مختلف خواهد بود ولی این اختلافات نباید عامل درگیری شود.
وی اضافه کرد: ما می توانیم اختلاف نظر داشته باشیم، اما بدون درگیری و دعوا و بدون تکفیر یکدیگر، در این صورت اختلاف و تنوع به غنای بیشتر ما کمک و زمینه را برای تحقیق و پژوهش مطلوبتر و در نتیجه رشد اندیشه اسلامی فراهم می کند.
نشست کنفرانس بین المللی «همگرایی جهان اسلام و آینده تمدن با محوریت اهداف شریعت» به میزبانی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران و در چارچوب دومین نشست مجمع بین المللی همزیستی مسالمت آمیز با حمایت دانشگاه تهران و با حضور ۵۰ اندیشمند برجسته از کشورهای عراق، فلسطین، تونس، اردن و ترکیه، کانادا، مصر و بریتانیا برگزار شد.
Wednesday, 27 November , 2024