اعتباری با توصیه به مصرف کنندگان به اینکه از مصرف مواد غذایی فله و بی‌نام و نشان خودداری کنند اظهار داشت: تنها سلامت محصولاتی را تضمین می‌کنیم که دارای بسته‌بندی مشخص با آرم سازمان غذا و دارو و نشان تولیدکننده باشند، باید فرهنگ جامعه به این سمت برود که برای این موارد اهمیت بیشتری قائل […]

اعتباری با توصیه به مصرف کنندگان به اینکه از مصرف مواد غذایی فله و بی‌نام و نشان خودداری کنند اظهار داشت: تنها سلامت محصولاتی را تضمین می‌کنیم که دارای بسته‌بندی مشخص با آرم سازمان غذا و دارو و نشان تولیدکننده باشند، باید فرهنگ جامعه به این سمت برود که برای این موارد اهمیت بیشتری قائل باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران،محمود اعتباری در جمع اصحاب رسانه با اشاره به وظایف معاونت غذا و دارو تصریح کرد: هماهنگ نمودن فعالیت های معاونت غذا ودارو در حوزه غذا،دارو ،آزمایشگاه کنترل مواد غذائی ،آرایشی وبهداشتی با سازمان غذا ودارو و دانشگاه علوم پزشکی بالاخص در حوزه های معاونت های بهداشتی ،معاونت درمان براساس ضوابط ومقررات جاری وانجام هماهنگی های بین بخشی با محوریت استانداری ،درحوزه های صنعت ،معدن ،تجارت ،جهاد کشاورزی ،سازمان تعزیرات حکومتی و فرماندهی نیروی انتظامی
همچنین هدایت فعالیت های مدیریت های معاونت شامل غذا ،دارو و آزمایشگاه کنترل مواد غذائی درراستای قوانین و ضوابط موجود باهدف رعایت حقوق استفاده کنندگان از خدمات این معاونت به آحاد جامعه می باشد.
وی با بیان اینکه استان اصفهان دارای رتبه سوم در بین تعداد واحدهای تولیدی بعد از تهران و البرز می باشد افزود: بیشتر از ۵۰ در صد  صادرات در استان اصفهان انجام می گیرد، که همه در کنترل و نظارت معاونت غذا و دارو می باشد.
اعتباری از اهمیت داشتن سیب سلامت برای محصولات تولیدی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت و تصریح کرد: بررسی سلامت محصولات وارداتی مانند گندم، برنج، چای و روغن، برعهده ماست و سیب سلامتی به ما آرامش می‌دهد که در تولید، واردات و صادرات مواد غذایی خوراکی آشامیدنی و محصولات آرایشی بهداشتی نظارت کافی وجود دارد و این آرامش به جامعه منتقل می‌شود.
وی از کمبودهای دارویی یاد کرد و گفت: بیشتر کمبودها مربوط به داروهایی است که خارج از سیستم قانونی توزیع می‌شوند هرچه بحث تحریم‌های اقتصادی شدیدتر شود کمبودهای دارویی می‌تواند بیشتر مردم را آزار دهد و عملکرد درست این حوزه در سازمان غذا و دارو و معاونت غذا و دارو می‌تواند کمبودها را در شرکت‌های پخش و داروخانه‌ها مدیریت کند.
معاون سازمان غذا و دارو، در ارتباط با عطاری های سطح شهر  و شیر خشک اظهار کرد: این واحد نظارت و پیگیری شیر خشک  و همچنین نظارت و کنترل بر عطاری های سطح شهر که در سلامت شهروندان بسیار تاثیر دارد، نیز بر عهده دارد
در ادامه این جلسه مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو از وظایف این آزمایشگاه یاد کرد و خاطر نشان کرد: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو استان اصفهان مرجع قانونی در زمینه انجام آزمون های شیمیایی و فیزیکی و میکربی و سم شناسی بر روی انواع محصولات غذایی آرایشی و بهداشتی بر اساس استانداردهای ملی ایران ،دستورالعمل ها و بخشنامه های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو ،پروانه ساخت محصول و مراجع بین المللی از قبیل FCC وUSP،در حال فعالیت می باشد. این آزمایشگاه قابلیت اطمینان به نتایج و ردیابی داده‌های آزمون را از طریق ارائه خدمات آزمایشگاهی با کیفیت و به کار‌گیری رویه‌های حرفه‌ای مناسب و روش‌های استاندارد ملی و بین‌المللی و بر اساس الزامات استاندارد بین‌المللی ISO/IEC 17025:2005را به مشتریان خود نشان می‌دهد.
الهام جهانمرد در ادامه مهمترین فعالیتهای  انجام شده در این بخشها را تشریح کرد وگفت:دریافت و پذیرش نمونه ، انجام آزمون و ارسال نتایج و آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی همچنین بازدید و ارزیابی از آزمایشگاه های همکار و مجاز وبازدید ، تایید و کنترل آزمایشگاه های واحدهای تولیدی ونیز نظارت بر آزمایشگاه‌های صنایع تولیدی استان (کنترل و رتبه‌بندی)،
برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارشناسان (استانی و کشوری)
تهیه و تدوین فرایندهای ارتقای کیفیت و برنامه استرات‍ژیک آزمایشگاه و تدوین دستورالعمل‌های کاری(SOP) روش‌های کنترل وضوابط مربوط به کلیه فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی
رعایت الزامات فنی و مدیریتی استاندارد بین‌المللی آزمایشگاهیISO/IEC 17025
وی همکاری در اجرای طرح‌های تحقیقاتی و تدوین مقالات علمی
همکاری با «مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی وآشامیدنی» مستقر در معاونت غذا و دارو را یکی دیگر از این فعالیت ها بیان کرد و افزود: کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآورده‌های خوراکی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولید داخل کشور و وارداتی به کشور نیز از دیگر این فعالیت هاست.
در ادامه این نشست، آزاد بخت رییس اداره نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور از اقدامات این بخشیاد کرد و گفت: پردازش اطلاعات نسخ پزشکان و ارسال گزارشات تحلیل شده شاخص های داروئی پزشکان و نیز بررسی اصل نسخ پزشکان به صورت اتفاقی و هدفمند و همچنین مکاتبه ویژه با پزشکان با توجه به نحوه تجویز دارو و برگزاری جلسات آموزشی چهره به چهره برای پزشکان و پایش و بازآموزی پزشکان آموزش دیده از دیگر اقدامات این مجموعه است.
وی ادامه داد:برگزاری سمینارهای فصلی بازآموزی تجویز منطقی دارو و انجام طرح های پژوهشی به منظور یافتن راهکارهای مداخله ای همچنین ارتقا فرهنگ و آگاهی عمومی جامعه نسبت به مصرف منطقی دارو از طریق رسانه های جمعی، چاپ پوستر، پمفلت و متون آموزشی نیز از دیگر فعالیت های این اداره می باشد.
در ادامه،اعتباری با توصیه به مصرف کنندگان به اینکه از مصرف مواد غذایی فله و بی‌نام و نشان خودداری کنند اظهار داشت: تنها سلامت محصولاتی را تضمین می‌کنیم که دارای بسته‌بندی مشخص با آرم سازمان غذا و دارو و نشان تولیدکننده باشند، باید فرهنگ جامعه به این سمت برود که برای این موارد اهمیت بیشتری قائل باشند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعلام شماره تلفن سامانه شکایات مدیریت ۳۷۹۲۴۸۵۰، افزود: این سامانه آماده استعلام و پاسخگویی به شکایات تلفنی و حضوری است و از سوی سازمان غذا و دارو نیز رصد می‌شود.
خبرنگار: الهام خانی