تولید ۱۴۱ هزار تن انگور در کردستان/ جایگاه دوم کشوری کردستان در تولید انگور دیم مدیرامورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: سالانه ۱۴۱ هزار تن انگوردر ۱۷ هزار و ۴۶۱ هکتار از مجموع باغات انگور کردستان تولید می‌شود. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ زاهد حاجی‌میرزایی مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی […]

تولید ۱۴۱ هزار تن انگور در کردستان/ جایگاه دوم کشوری کردستان در تولید انگور دیم

مدیرامورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: سالانه ۱۴۱ هزار تن انگوردر ۱۷ هزار و ۴۶۱ هکتار از مجموع باغات انگور کردستان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ زاهد حاجی‌میرزایی مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اظهار کرد: ۱۷ هزار و ۴۶۱ هکتار از مجموع باغات کردستان به کشت انگور اختصاص دارد که ۱۲ هزار هکتار از این مقدار به‌طور دیم و مابقی کشت آبی است.

وی از تولید ۱۴۱ هزار و ۴۰۰ تن انگور در باغات استان خبر داد و گفت: سطح باغات دیم در استان ۱۲٫۵ هزار هکتار بوده که ۱۰ هزار هکتار از آن با عملکرد ۸ تن در هکتار بارور است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اعلام تولید ۸۰ هزار تن انگور در باغات دیم استان ادامه داد: ۳۷ درصد تولید انگور دیم در شهرستان مریوان و ۱۹ درصد شهرستان سروآباد و ۱۵ درصد مربوط به شهرستان بانه است.

حاجی‌میرزایی خاطرنشان کرد: استان کردستان از لحاظ سطح و تولید انگور دیم بعد از استان فارس، جایگاه دوم کشوری دارد.

وی افزود: رتبه نخست زیرکشت و تولید انگور دیم در استان را هم شهرستان مریوان به خود اختصاص داده است.

مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت انگور آبی استان مربوط به شهرستان‌های سنندج، بیجار و قروه و بیشترین تولید هم مربوط به سنندج است، اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد ارقام کشت شده انگور در باغات دیم استان ره‌شه و خوشناو و بیشترین ارقام آبی هم کشمشی سفید و قرمز، عسکری، فخری و یاقوتی است.

حاجی‌میرزایی اضافه کرد: انگور در استان به‌طور تازه‌خوری، سرکه، دوشاب(شیره)، کشمش و مویز مصرف می‌شود.