عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بر اساس رویکرد محله‌محوری این دوره مدیریت شهری و تشکیل میز محلات در محله‌های مختلف شهر، فضاهای بی‌دفاع شهری با مشارکت و هم‌فکری شهروندان ایمن‌سازی خواهد شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، […]

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بر اساس رویکرد محله‌محوری این دوره مدیریت شهری و تشکیل میز محلات در محله‌های مختلف شهر، فضاهای بی‌دفاع شهری با مشارکت و هم‌فکری شهروندان ایمن‌سازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، فرزانه کلاهدوزان در خصوص اقدامات مدیریت شهری برای ایجاد امنیت بانوان در فضاهای بی‌دفاع شهری، اظهار کرد: فضاهای بی‌دفاع شهری مکان‌هایی پنهان و تاریک هستند، همچنین ساختمان‌های متروکه و رها شده را به عنوان فضاهای بی‌دفاع شهری می‌شناسند.

وی با بیان اینکه فضاهای بی‌دفاع شهری مستعد بروز خشونت و جرم هستند، تصریح کرد: با بررسی راهکارهای پیشگیرانه می‌توان مخاطرات این فضاها را کاهش داد، به صورت کلی مدیریت شهری و شهرداری اصفهان از طریق سازمان‌های زیرمجموعه خود می‌تواند فضاهای بی‌دفاع شهری را ایمن‌سازی کند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: معاونت شهرسازی نگاه پیشگیرانه به قانون کالبد شهر دارد، به همین دلیل طی سال‌های گذشته و نیز سال جاری این معاونت برای ایمن‌سازی و رفع خطر از فضاهای بی‌دفاع شهری بودجه مورد نظر را اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: معاونت خدمات شهری نیز برای ایمنی فضاهای بی‌دفاع شهری می‌تواند اقدامات تأثیرگذاری انجام دهد به گونه‌ای که با اقدامات اصلاحی از جمله اصلاح نور و ایمن‌سازی، می‌تواند خطرات و مشکلات فضاهای بی‌دفاع شهری را کاهش دهد.

کلاهدوزان خاطرنشان کرد: در صورتی که در یک محله، ساختمان و زمینی به صورت متروکه رها شده باشد، اداره پیشگیری از تخلفات خدمات شهری می‌تواند به موضوع ورود و فرایند قانونی را طی و مشکلات را رفع کند. از این رو اداره پیشگیری از تخلفات خدمات شهری در راستای رفع معضلات فضاهای بی‌دفاع شهری می‌تواند اقدامات اصلاحی انجام دهد.

وی با بیان اینکه سازمان‌های زیرمجموعه شهرداری در کنار یکدیگر می‌توانند به رفع مشکل محله‌ها بپردازند، ادامه داد: از آن جایی که فضاهای بی‌دفاع شهری امنیت اجتماعی را به خطر می‌اندازند، اداره اجتماعی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نیز می‌تواند اقدامات مؤثری انجام دهد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به گزارش‌های سامانه ۱۳۷ در خصوص شناسایی فضاهای بی‌دفاع شهری، ادامه داد: معاونت شهرسازی شهرداری به واسطه نگاه پیشگیرانه‌ای که دارد، بودجه‌ای برای رفع گلوگاه‌ها اختصاص داده است، همچنین معاونت خدمات شهری بر اساس گزارش‌های سامانه ۱۳۷ اقدام به اصلاح فضاها و رفع مخاطرات کرده است.

وی تصریح کرد: مشارکت‌پذیری شهروندان برای رفع فضاهای بی‌دفاع شهری راهگشا است، بر اساس رویکرد محله‌محوری که در این دوره مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده و با توجه به تشکیل میز محلات در محله‌های مختلف شهر، فضاهای بی‌دفاع شهری با مشارکت و هم‌فکری شهروندان رفع خواهد شد.

کلاهدوزان گفت: برخی پارک‌ها در مناطقی قرار دارند که جزو فضاهای بی‌دفاع شهری محسوب می‌شود، از این رو با همکاری کارشناس اجتماعی آن منطقه و اهالی محل و حضور خانواده‌ها، پارک‌ها به فضای امن تبدیل شده است.