نماینده ولیفقیه در کردستان، گفت: بانوان کردستانی محور اصلی در تولید و خلق محصولات بیبدیل صنایعدستی هستند. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در بازدید از روند آموزش و تولید در کارگاه صنایعدستی حوزه بانوان سنندج، که با حضور جمعی از مسئولان استان انجام شد، اظهار داشت:کردستان در […]
نماینده ولیفقیه در کردستان، گفت: بانوان کردستانی محور اصلی در تولید و خلق محصولات بیبدیل صنایعدستی هستند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در بازدید از روند آموزش و تولید در کارگاه صنایعدستی حوزه بانوان سنندج، که با حضور جمعی از مسئولان استان انجام شد، اظهار داشت:کردستان در تولید محصولات حوزه صنایعدستی دارای ظرفیتهای بسیار خوبی که باید از آن در راستای توسعه استان استفاده شود.
نماینده ولیفقیه در کردستان، عنوان کرد: بانوان در استان کردستان نقش محوری در تولید محصولات صنایعدستی و ایجاد اشتغال برای بسیاری از بانوان دیگر به ویژه بانوان سرپرست خانواده دارند.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی، افزود: فعالیت بانوان کارآفرین در بخش صنایعدستی و هنرهای سنتی، زمینه توسعه اقتصادی و فرصتهای موثر برای اشتغال به ویژه برای زنان و در برخی موارد برای آقایان نیز فراهم میکنند.
نماینده ولیفقیه در کردستان خواستار تسریع در روند پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به کارآفرینان و فعالان این حوزه در استان شد و گفت:مسئولان متولی، در صورت تمایل فعالان این کارگاه، شرایط دریافت تسهیلات اشتغالزایی برای تهیه ابزار و مواد اولیه مورد نیاز برای این قشر تلاشگر را فراهم کنند.
وی با بیان اینکه اقدامها و فعالیتهای انجامشده بانوان در این کارگاهها قابل تقدیر است، یادآور شد:مجددا از این کارگاههای تولیدی به منظور بررسی وضعیت پیشرفت و تغییرات لازمی که در این بازدید مورد تاکید بود، بازدید خواهیم کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، از برنامهریزی و انجام اقدامهای لازم برای حمایت بیشتر از بانوان کارآفرین و فعال در زمینه صنایعدستی استان خبر داد.
یعقوب گویلیان در این بازدید، گفت: رفع موانع پیشروی فعالیت بانوان کارآفرین استان، حمایت و پشتیانی از آنها و همچنین پرداخت تسهیلات کمبهره را به کارگاههای مورد بازدید و سایر کارگاههای استان را در اولویت قرار داده و با تمام امکانات از آنها پشتیبانی خواهد کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، اظهار داشت:هر چه تولید رونق بیشتری پیدا کند، اشتغالزایی بیشتر و آسیبهای اجتماعی کمتر خواهد شد.
گویلیان، افزود:امیدواریم با شناسایی و رفع مشکلات و پاسخ به مطالبات بانوان حوزه صنایعدستی، روند تولید در این حوزه رو به رشد و توسعه حرکت کند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با بیان اینکه در کارگاه آموزشی صنایعدستی روستای ننله سنندج برای بیش ۳۰ نفراشتغال ایجاد شده است، یادآور شد:در این کارگاه تولیدی و آموزشی محصولاتی از قبیل قالی، گلیمبافی، سجاده، سفالگری، فرش حجمی، کاموابافی و کلاشبافی آموزش و تولید میشود.
وی بیان داشت:این بازدید با هدف بررسی روند فعالیت واحدهای تولیدی در سطح شهرستان سنندج و بیان مسائل و مشکلات آنها و همچنین بررسی نیازهای فعالان این عرصه انجام شد.
گفتنی است در این بازدید، سید جمیل احمدی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان، برهان صلواتی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، ،سید صلاح قریشی مدیرکل تامین اجتماعی کردستان، فرهاد حامدی، معاون صنایع دستی و علی بهنیا رئیس حراست ادارهکل، پیام مجیدی رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان سنندج و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی نیز حضور داشتند.
کویستان عبدالحکیمی /کردستان
Saturday, 26 October , 2024