ثبت نام روزنامه نگار ونویسنده ایرانی درکتاب رکوردهای جهانی نیجریه نام مهدی بیرانوند ” روژمان ” روزنامه‌نگار و نویسنده ایرانی در کتاب رکوردهای جهانی نیجریه ثبت شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ به نقل از نمایندگی دفتر یونسکو در نیجریه نام مهدی بیرانوند ” روژمان ” روزنامه‌نگار و نویسنده ایرانی به […]

نام مهدی بیرانوند ” روژمان ” روزنامه‌نگار و نویسنده ایرانی در کتاب رکوردهای جهانی نیجریه ثبت شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ به نقل از نمایندگی دفتر یونسکو در نیجریه نام مهدی بیرانوند ” روژمان ” روزنامه‌نگار و نویسنده ایرانی به پاس ارائه خدمت در زمینه صلح، آموزش، حقوق بشر و آگاهی اجتماعی در کتاب رکوردهای جهانی کشور نیجریه به مدیریت پروفسور عیسی بوهاری ثبت شد.

این اولین بار است که نام یک روزنامه‌نگار و نویسنده ایرانی با تایید اتحادیه خلق های جهان، استاندارد بین المللی کتاب و یونسکو در این کتاب ثبت شده است. همچنین دفتر سازمان حقوق بشر و صلح ” لیوی ” نیز از مهدی بیرانوند بصورت جداگانه با اهدا لوح یادبودی تقدیر و تشکر کرد‌.

درمتن اعطای این جایزه جهانی آمده است:

عنوان رکورد جهانی بشردوستانه و اجتماعی
این جایزه تقدیم می شود به:
نویسنده و روزنامه‌نگار مهدی بیرانوند از ایران
برای عملکرد عالی شما در زمینه انسانیت، پیوند صلح، آموزش، محیط زیست، فرهنگ صلح، حقوق بشر، آگاهی اجتماعی و سایز زمینه های برجسته برای عملکرد تاثیرگذار فداکاری و سخت کوشی شما که الهام بخش نسل جوان است. فعالیت و کار شما بطور گسترده در سطوح دیگرنیز شناخته شده است. برای شما در تلاش های آینده و زندگی آرزوی موفقیت داریم.

پروفسور عیسی بوهاری
بنیانگذار کتاب جهانی رکورد های نیجریه

قابل ذکراست مهدی بیرانوند ” روژمان ” نویسنده، پژوهشگر، روزنامه‌نگار و شاعر متولد سال ۱۳۷۳ در شهر بروجرد فارغ‌التحصیل مهندسی نرم افزار، مدرس سواد رسانه، سرپرست نویسندگان خانه ناشران تهران ” حوزه مشق “،دانشجوی مقطع دکتری صنایع دارویی، قائم مقام خبرگزاری سراسری اعتلای ایران، مدیر خبری رسانه ایرانیان اروپا در برلین ، دارنده دکتری روزنامه‌نگاری و نویسندگی کشور لبنان و نویسنده ۱۲ عنوان کتاب در حوزه ( رسانه، ادبیات، پژوهش های سیاسی، تاریخی و ورزشی ) و صاحب مقالات isc می باشد که تاکنون در رشته های مختلف موفق به کسب جوایز و عنوان های کشوری و بین المللی شده است.