وضعیت سدهای کشور چگونه است رئیس سازمان محیط زیست درخصوص وضعیت سدهای کشور گفت: واقعیت این است که با توجه به روند بارشهای فعلی، وضعیت سدهای کشور در وضعیت مناسبی قرار ندارد. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران؛ علی سلاجقه، درباره شرایط بحرانی سدهای کشور اظهار داشت: واقعیت این است که با توجه به روند […]
وضعیت سدهای کشور چگونه است
رئیس سازمان محیط زیست درخصوص وضعیت سدهای کشور گفت: واقعیت این است که با توجه به روند بارشهای فعلی، وضعیت سدهای کشور در وضعیت مناسبی قرار ندارد.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران؛ علی سلاجقه، درباره شرایط بحرانی سدهای کشور اظهار داشت: واقعیت این است که با توجه به روند بارشهای فعلی، وضعیت سدهای کشور در وضعیت مناسبی قرار ندارد.
وی افزود: دولت در حال ارائه راهکارهای جدید برای مقابله با این وضعیت است و به صورت مداوم سرمایهگذاری میکند. همچنین، اقداماتی برای اجرای طرحهای انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان در دست انجام است.
رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به مشکلات موجود در حوزههای کشاورزی و محیطزیست و حقابهها، اظهار کرد: فعلاً وضعیت سدها خوب نیست، اما امیدواریم با ادامه بارشها، این مشکلات برطرف شود.
در این باره فیروز قاسمزاده سخنگوی صنعت آب نیز گفته بود که ورودی سدهای کشور در حال حاضر ۶.۱۸ میلیارد مترمکعب است که نسبت به سال آبی گذشته ۱۱ درصد کاهش داشته است.
سخنگوی صنعت آب اعلام کرد: میزان ورودی آب به سدهایکشور در سال گذشته ۶.۹۳ میلیارد مترمکعب بوده است.
وی در خصوص خروجی سدهای کشور نیز افزود: خروجی سدهایکشور از ۶.۲۳ میلیارد مترمکعب در سال آبی گذشته به حجم ۷.۶۲ میلیارد مترمکعب رسیده که نشانگر رشد ۲۲ درصدی میزان تأمین مصارف از محل سدها نسبت به سال گذشته است.
قاسمزاده موجودی مخازن سدهای کشور را در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ با ۴۱ درصد پرشدگی، معادل ۲۰.۲۶ میلیارد مترمکعب اعلام کرد و گفت: این میزان در سال گذشته ۱۹.۸۰ میلیارد مترمکعب بوده که نشانگر دو درصد رشد نسبت به سال گذشته است.
سخنگوی صنعت آب، درصد پرشدگی سدهای پایتخت را ۱۴ درصد و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۳۰ دی ماه با افزایش پنج درصدی روبرو بوده است.
وی گفت: مجموع ۱۳ سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود ۲۷ درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته چهار درصد کاهش داشته است
Sunday, 27 October , 2024