عصر امروز با رونمایی از پوستر چهارمین مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان «پوپک»، با حضور معاون فرهنگی شهردار اصفهان و خبرنگاران و کودکان و نوجوانان هنرمند و خانواده آن‌ها این جشنواره کار خود را آغاز کرد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، کمال حیدری عصر امروز در آئین افتتاحیه و رونمایی از پوستر […]

 عصر امروز با رونمایی از پوستر چهارمین مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان «پوپک»، با حضور معاون فرهنگی شهردار اصفهان و خبرنگاران و کودکان و نوجوانان هنرمند و خانواده آن‌ها این جشنواره کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، کمال حیدری عصر امروز در آئین افتتاحیه و رونمایی از پوستر چهارمین دوره مسابقه نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان «پوپک»، ترسیم آینده‌ای بهتر و پویاتر با استفاده از خلاقیت‌های کودکان و نوجوانان را یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد و گفت: با خلاقیت‌های کودکان به دنبال بستری برای ارتباط با اقوام، شهرها و کشورهای مختلف هستیم.
معاون فرهنگی شهردار اصفهان با اشاره به تجربه‌های موفقی که در دوره‌های گذشته در این جشنواره داشتند ابراز کرد: سعی کردیم به دنبال ارتقای خلاقیت کودکان و فراهم‌آوردن شرایطی برای تقویت مهارت‌ها و حل مسائل اجتماعی آنان باشیم.
وی با اشاره به افزایش اعتبارات و خلاقیت‌های بیشتر در برنامه‌های مرتبط با این جشنواره از تلاش برای برگزاری این دوره با نگاه خلاقانه کودکان و نوجوانان خبر داد.
همچنین معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری در ادامه این برنامه از دست‌یافتن جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان پوپک به جایگاه ملی و بین‌المللی خبر داد و اظهار کرد این جشنواره در سومین دوره با حضور شرکت‌کنندگانی از ۲۸ کشور به‌عنوان یکی از رویدادهای مهم فرهنگی و هنری شهر دیده شد.
 میثم بکتاشیان یکی از اولویت‌های مهم مدیریت شهری و فرهنگی را توجه به کودکان و نوجوانان بیان کرد و تصریح کرد: توجه ویژه به کودکان و نوجوانان در شهرداری اصفهان نقش مهمی به‌ویژه در برنامه‌های فرهنگی و هنری شهر دارد.
وی با اشاره به سه رویداد فرهنگی و هنری به‌عنوان برندهای مطرح در کشور گفت: رویداد مسابقه نقاشی کودکان و نوجوانان پوپک نیز یکی از مهم‌ترین این رویدادهاست که به تقویت مسائل گردشگری ارتباطات فرهنگی و هنری همچنین مشارکت کودکان و نوجوانان کمک می‌کند.
بکتاشیان در ادامه به برنامه‌های حاشیه‌ای این جشنواره اشاره کرد و گفت: یکی از این برنامه‌ها طراحی اتوبوس پوپک است که این اتوبوس به مناطق ۱۵گانه شهرداری اصفهان به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار سفر می‌کند تا کودکان و نوجوانان آن مناطق نیز از این امکانات بهره ببرند.
وی به استقبال گسترده‌ای که در سومین دوره از جشنواره از این برنامه شد اشاره کرد و گفت سومین دوره این جشنواره با حضور ۱۲۰۰ نفر شرکت‌کننده برگزار شد امسال نیز با تدابیر سنجیده‌ای که در نظر گرفته می‌شود امیدواریم موفقیت‌های بیشتری کسب کند.
معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ادامه داد: این جشنواره به داستان‌هایی همچون تاریخ شنیداری، داستان‌ها و روایت محلی، و داستان‌های مربوط به اسطوره شهر اصفهان اشاره دارد که از نسل‌های گذشته شنیده‌ایم.
وی بیان دیدگاه‌های کودکان و نوجوانان از شهر و میراث ناملموس آن را یکی از اهداف این جشنواره بیان کرد و افزود: با برگزاری این جشنواره می‌خواهیم مدیران شهری و مسئولان بتوانند از نظرات و دیدگاه‌های کودکان و نوجوانان برای تصمیم‌گیری‌های شهری بهره‌برداری کنند.
بکتاشیان از داوری ین مسابقه در چهار دسته سنی مختلف خبر داد و گفت به جهت اینکه ارزیابی دقیق‌تری از آثار ارائه شده صورت گیرد و تفاوت‌های ذهنی و تحلیل‌های هر رده سنی به‌درستی موردتوجه قرار گیرد در ۴ رده سنی آثار مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
وی در تصریح این چهار دسته سنی گفت: رده‌های سنی چهار تا ۶ سال، هفت تا ۹ سال، ۱۰ تا ۱۳ سال و ۱۴ تا ۱۸ سال است.
  معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان مراسم اختتامیه این جشنواره را در هفته بزرگداشت اصفهان (هفته دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) بیان کرد و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سایت رسمی iicpf.com جشنواره برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشتر اقدام کنند.
وی در پایان از حمایت‌ها و همکاری‌های دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان و رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورها و سایر ارگان‌ها از این جشنواره خبر داد.
در ادامه رئیس اداره فرهنگی شهرداری اصفهان از اختصاص ۳ میلیارد برای برگزاری سومین دوره مسابقه نقاشی خبر داد و گفت: از سال گذشته با رویداد ۷ اکتبر که مصادف با دوره سوم مسابقه نقاشی کودکان و نوجوانان بود با رشد فزاینده‌ای مواجه بودیم.
مجید خاشعی در تصریح این رشد فزاینده گفت: در دوره دوم ۱۶ کشور و در دوره سوم ۲۸ کشور شرکت کردند و این اتفاق نشان‌دهنده شهر و کشوری است که به حوزه کودک و نوجوان اهمیت می‌دهد.
وی زمان دریافت آثار را از ۱۰ آذر تا ۱۰ فروردین اعلام کرد و گفت: در این بازه زمانی ضمن رایزنی با ارگان‌های مختلف موفق شدیم کشورهای مختلف را جذب مسابقه کنیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این نشست از تمرکز
نگاه اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان بر سیاست‌گذاری در حوزه فرهنگ و هنر و نوجوان خبر داد و اظهار کرد: برگزاری این جشنواره نیز در همین راستا است.
علی صالحی چشم‌انداز اصفهان را حرکت در حوزه فناوری و گردشگری بیان کرد و از تنظیم برنامه ۱۴۰ شهرداری اصفهان بر اساس همین چشم‌انداز خبر داد و گفت: توجه به گردشگری به‌عنوان یکی از مأموریت‌های اصلی مدیریت شهری است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان سیاست‌گذاری‌های فرهنگی و اجتماعی شهر را در راستای تمرکز بر رویدادها و مخاطبان خاص دانست و گفت: اصفهان با تکیه بر دستاوردهای گذشته و برنامه‌های فرهنگی و تاریخی خود باید این مسیر را ادامه دهد.
وی برگزاری جشنواره‌هایی همچون پوپک، خندستان، جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان و المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان را در همین راستا بیان کرد و افزود: این برنامه‌ها به دنبال رقم‌زدن زبان هنر و رویدادهایی با آینده‌ای روشن برای گردشگری و فرهنگ اصفهان است.
صالحی پروژه‌هایی نظیر سرزمین نوجوان، تقویت زیرساخت‌های تفریحی همچون «شهر رؤیاها» و «باشگاه نوجوان» را از جمله پروژه‌هایی بیان کرد که نه‌تنها به جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به یک نماد بین‌المللی برای اصفهان تبدیل شود.
خبرنگار: الهام خانی