محمد خزاعی در اولین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با توجه به برخی حواشی مطرح شده و مشکلات فعالان و دست اندرکاران سینما گفت: سینمای ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به « اخلاق مداری»، «خانواده محوری» و «ماهیت فرهنگی- انسانی» در جهان مشهور است و این عصاره تلاش‌ها و مجاهدت قاطبه سینماگران، […]

محمد خزاعی در اولین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با توجه به برخی حواشی مطرح شده و مشکلات فعالان و دست اندرکاران سینما گفت: سینمای ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به « اخلاق مداری»، «خانواده محوری» و «ماهیت فرهنگی- انسانی» در جهان مشهور است و این عصاره تلاش‌ها و مجاهدت قاطبه سینماگران، مسئولان صنفی و حاکمیت فرهنگی کشور بوده و این شاخصه سینمای ایران مبتنی بر آرمان‌های اعتقادی، دینی و ملی جامعه و متاثر از گفتمان انقلاب است.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران ،
به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی

رئیس سازمان سینمایی با تاکید بر شاخصه حفظ نجابت و رویکرد اخلاق گرایانه، به عنوان یکی از خطوط قرمز و تمایزات سینمای ایران تصریح کرد: تحقق این موضوع، در گرو جهت گیری کلیت سینما از سیاستگذاری، مدیریت و فضای تولید و … در این مسیر است و چنانچه این مهم، خدشه دار شود ساحت اخلاقی و حیای سینمای ایران دچار آسیب می شود و آن گاه، خروجی این سینما، هیچگاه، در خدمت کرامت هویت انسانی، شرافت زنان، خانواده‌ها و فرهنگ عمومی جامعه نخواهد بود.

نقش چشمگیر زنان در عرصه های ملی و بین المللی سینمای ایران

وی با اشاره به نقش پررنگ زنان سینماگر در رشد و درخشش سینمای بعد از انقلاب اسلامی ادامه داد: بی شک، نقش و جایگاه زنان سینماگر در زمینه های مختلف اعم از دانشگاه، تربیت نیروی انسانی، و تاثیرگذاری آن ها در تهیه و تولید فیلم های شریف و جریان ساز و موفقیت ها و افتخارآفرینی های داخلی و بین المللی به هیچ وجه قابل انکار نیست.

به گفته وی، سینمای ایران یکی از شاخصه های مهم جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل است که بخش بزرگی از این موفقیت مرهون حضور موثر بانوان در سینما است.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به برخی مشکلات و نگرانی های های زنان سینماگر و نیز، مشکلات دیگری که مبتلابه خانواده سینما است از تشکیل “شورای اخلاق حرفه ای سینما” خبر داد.

رئیس سازمان سینمایی با اعلام این خبر عنوان کرد: این شورا به منظور صیانت از حقوق سینماگران و توسعه اخلاق حرفه ای در سینمای کشور ایجاد می شود.

معرفی اعضای شورای اخلاق حرفه ای سینما

وی اعضای “شورای اخلاق حرفه ای سینما” را به این ترتیب برشمرد: مدیرعامل خانه سینما، معاون نظارت و ارزشیابی، مدیران کل حراست و حقوقی سازمان سینمایی، مشاور اصناف رئیس سازمان، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و همچنین دکتر مائده چیت ساز عضو حقوقدان به معرفی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضایه و خانم انسیه شاه حسینی نویسنده و کارگردان سینما

تشکیل کمیته بانوان اولین مامورایت شورای اخلاق حرفه ای

رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: در اولین ماموریت “شورای اخلاق حرفه ای سینما” مقرر شد کمیته بانوان متشکل از دو فیلمساز زن، یک روانشناس، یک جامعه شناس و یک حقوقدان نسبت به بررسی مسائل و مشکلات زنان سینماگر در سینما و حواشی پیش آمده به طور عاجل و قاطع اقدام کنند و نتیجه پیگیری ها و بررسی ها را به شورا گزارش دهند.

شورای صیانت خانه سینما

رئیس سازمان سینمایی تاکید کرد: قطعا از جمله دغدغه های جدی همکاران خانه سینما و صنوف اهتمام به منزلت فرهنگی و اجتماعی سینماگران و پیگیری حقوق این عزیزان است در عین حال، انتظار می رود کمیته شورای صیانت خانه سینما که با هدف «حفظ شأن فرهنگی و هنری دست اندرکاران سینما به منظور صیانت از حیثیت حرفه یی آن‌ها» ایجاد شده است با از سرگیری فعالیت‌هایش به این‌گونه مشکلات درون صنفی و نیز، به صورت گسترده تر، معضلات مبتلابه خانواده سینِما و صنوف بیش از گذشته با قاطعیت ورود کند. نماینده سازمان سینمایی هم به عنوان عضوی از این شورا در کنار سایر اعضا حضور پیدا می کند. ضمن اینکه، توصیه می شود از حضور بانوان سینماگر به دلیل درک عمیق‌تر و محرمانه تر آن‌ها از این گونه مسائل به طور موثرتری استفاده شود.

همکاری سازمان سینمایی و مرکز وکلا و مشاوران خانواده قوه قضائیه

وی خبر داد : سازمان سینمایی با همکاری مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای احقاق حقوق عامه خانواده سینما ظرفیتی را ایجاد کرده است تا سینماگران برای پیگیری و رسیدگی حقوقی خود از حمایت و کمک وکلای معاضدتی، مشاوران و کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه بهره مند شوند.

خزاعی تصریح کرد: سازمان سینمایی با تاکید بر سه اصل قانون گرایی، استانداردسازی و عدالت محوری، دفاع و حفظ شان و حیثیت زنان سینماگر را وظیفه خود می داند.