تاکید وزیر فرهنگ بر استفاده از ظرفیت رسانه ‌ها در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی به گزارش پایگاه خبری شهید یاران ،به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی از برنامه روز شنبه سوم اردیبهشت ماه مصادف با بیست […]

تاکید وزیر فرهنگ بر استفاده از ظرفیت رسانه ‌ها در راستای ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران ،به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی از برنامه روز شنبه سوم اردیبهشت ماه مصادف با بیست و یکمین روز از ماه مبارک رمضان با حضور در استودیوی پخش ویژه برنامه بر آستان جانان رادیو قرآن واقع در میدان آیینی امام حسین (ع) ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امیر مؤمنان حضرت علی (ع) طی سخنانی گفت: این روزها که در ماه مبارک رمضان هستیم توفیق شد تا پس از دو سال بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را در محل مصلای بزرگ تهران برگزار کنیم که خوشبختانه با استقبال بی نظیر چند ده هزار نفری و عاشقان قرآن همراه بود. وی در ادامه با بیان اینکه این امر وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند،

افزود: در حال برنامه ریزی هستیم تا در طول سال برنامه‌های قرآنی به صورت بهتر و کاملتر از گذشته برگزار شود.
بنابراین بخش‌های مختلف فرهنگی باید تمام برنامه‌های خود را بر مبنای گسترش و ترویج فرهنگ قرآن قرار دهند. خوشبختانه کار در این زمینه را آغاز نمودیم و ان‌شاء الله با همکاری بخش رسانه‌ای ما به ویژه رادیو قرآن و با بهره گیری از افراد برجسته، فرهیخته و نخبه در این رسانه بتوانیم گام‌های مؤثری در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی برداریم.

اسماعیلی همچنین در خصوص برگزاری جلسات تلاوت مجلسی و مجالس خانگی اظهار کرد: توفیق ماست که بتوانیم در چنین محافلی حضور داشته باشیم. هرچقدر در این حوزه‌ها مردم عرصه دار شوند، فضای بهتری را تجربه می‌کنیم.

خوشبختانه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز محافل و موسسات قرآنی رواج یافته که با نقطه مطلوب فاصله دارد. بنابراین باید با تلاشی مضاعف در راستای رسیدن به این مهم گام برداریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه توفیق داشتیم در آغاز ماه مبارک رمضان در جلسه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) با قراء و حافظان قرآن کریم حاضر باشیم، اظهار کرد: تأکید ویژه ایشان بر مردمی سازی فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی بود و همچنین فرمودند «باید ده میلیون حافظ قرآن داشته باشیم».

بنابراین نکته طلایی و کلیدی آن این است که باید برهمراهی و حضور جوانان، نوجوانان و بخش‌های مختلف مردمی متکی باشیم. ان‌شاءالله بتوانیم این کار بزرگ را در بخش‌هایی که در نظام حاکمیتی خود افتخار خدمت به قرآن به صورت خاص دارند، پیگیری کنیم.

تمهیداتی نیز اندیشیدیم که ان‌شاءالله در طی سال‌های آتی بتوانیم این محافل مردمی را پر رونق تر از گذشته داشته باشیم.