مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران از آغاز اکران فیلم سینمایی «میرو» در سینماهای هنر و تجربه کشور خبر داد و با اشاره به اهمیت این اثر در روایت تجربه زیسته یک شهید، تأکید کرد: این فیلم نمونه‌ای موفق از بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. به گزارش […]

مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران از آغاز اکران فیلم سینمایی «میرو» در سینماهای هنر و تجربه کشور خبر داد و با اشاره به اهمیت این اثر در روایت تجربه زیسته یک شهید، تأکید کرد: این فیلم نمونه‌ای موفق از بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران «ایثار»، محمد کرم‌الهی، مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار نوید شاهد، با اعلام آغاز اکران فیلم سینمایی میرو در سینماهای هنر و تجربه کشور، این اثر را یکی از پروژه‌های راهبردی بنیاد و امور ایثارگران توصیف کرد و گفت: میرو روایتی ساده، صادقانه و صمیمی از زندگی یک شهید است که از دوران کودکی تا لحظه اعزام به جبهه، با نگاهی انسانی و ملموس، قصه‌ای از ایثار را برای نسل جوان بازگو می‌کند.

 کرم‌الهی، با اشاره به ژانر کودک و نوجوان این فیلم خاطرنشان کرد: «این فیلم، نه‌تنها برای نوجوانان بلکه برای خانواده‌ها و عموم مخاطبان قابل تماشا و اثرگذار است. یکی از ویژگی‌های برجسته میرو، تولید آن در منطقه سیستان و بلوچستان است؛ جایی که با همراهی مسئولان استانی، بنیاد منطقه چابهار، و مشارکت فعال مردم زاهدان و چابهار، به اثری هویت‌مند و قابل اتکا بدل شد. در این فیلم، بیش از ۹۰ درصد از عوامل تولید از میان مردم بومی منطقه انتخاب شده‌اند. این انتخاب آگاهانه، نه تنها به غنای فرهنگی فیلم افزوده، بلکه سیستان و بلوچستان را به یک مرکز بالقوه فرهنگی برای تولیدات آینده بنیاد شهید تبدیل کرده است.

مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: فیلم «میرو» داستان زندگی شهید حاج قاسم میرحسینی به نام میرو را روایت می‌کند که مسیر خود را با شجاعت، پاکی و آرمان‌خواهی طی می‌کند. شخصیت مادر شهید در این فیلم، با صلابتی مثال‌زدنی، نقش محوری در شکل‌گیری این روحیه ایثارگرانه دارد.

کرم‌الهی با اشاره به حضور موفق این فیلم در جشنواره‌های ملی افزود: استقبال از میرو نشان داد که اگر روایت درست و بومی باشد، می‌تواند مخاطب را درگیر کند و اثرگذار باشد. ما در بنیاد به‌طور جدی در تلاشیم از ظرفیت‌های فرهنگی استان‌ها به‌ویژه سیستان و بلوچستان در زمینه‌هایی چون فیلم، تئاتر و موسیقی بهره‌مند شویم. توجه ویژه رئیس بنیاد و معاونت فرهنگی بنیادبر همین مبناست. تفویض سوژه‌ها به استان‌ها و بهره‌گیری از پتانسیل‌های محلی، می‌تواند حرکت‌های فرهنگی ما را از مرکزگرایی خارج کرده و آن را به یک جریان ملی تبدیل کند.

 مدیرکل امور هنری بنیاد شهید در پایان با تأکید بر نقش کلیدی جغرافیا در موفقیت این فیلم گفت: این فیلم نه تنها روایتی از ایثار است، بلکه تصویری از مادرانی است که با تمام وجود آماده فداکاری‌اند؛ و این، ارزشمندترین جلوه‌ای است که میرو به تصویر می‌کشد.