عصرشعر”غزل های پاییزی” در سنندج برگزار شد/ شعرخوانی شاعرانی از بلخ وهرات تا شرق وغرب ایران زمین عصرشعر غزل های پاییزی به مناسبت گرامیداشت روز حافظ با شعرخوانی شاعرانی از افغانستان، پاکستان ، سیستان وبلوچستان، لرستان، ایلام و کردستان چهارشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۳ در سنندج برگزار شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از […]
عصرشعر”غزل های پاییزی” در سنندج برگزار شد/ شعرخوانی شاعرانی از بلخ وهرات تا شرق وغرب ایران زمین
عصرشعر غزل های پاییزی به مناسبت گرامیداشت روز حافظ با شعرخوانی شاعرانی از افغانستان، پاکستان ، سیستان وبلوچستان، لرستان، ایلام و کردستان چهارشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۳ در سنندج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛اسعد فرهادی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در این محفل ادبی با عرض خیرمقدم به مهمانان و گرامیداشت روز حافظدر سخنانی گفت: همه ما بر این باو.ر رسیده ایم که شعر حکمت وروشنگر است و شاعران وصاحبان قلم همواره در طول تاریخ به عنوان حافظان ومراقبین فرهنگ ایفای نقش نموده اند و مورد احترام و مایه افتخار بوده و هستند.
وی با اشاره به ضرورت تربیت و آموزش مداوم در عرصه فرهنگ وهنر گفت:رسالت اصلی حوزه هنری و شما شاعران ونویسندگان به عنوان سرمایه های اصلی دراین مقطع، کشف، جذب و پرورش استعدادها و شکوفایی علاقه مندان ورود به این عرصه مهم است.
فرهادی ادامه داد: تلاش در جهت تولید آثار فاخر هنری، فراهم سازی زمینه های لازم ارتقای سطح هنری هنرمندان جوان با بهره مندی از وجود اساتید وظیفه ما در حوزه هنری است و در این زمینه اعلام می کنیم با تمام توان در خدمت هنرمندان استان خواهیم بود.
وی با دعوت از هنرمندان جهت توسعه فرهنگ گفتمانی افزود: آنچه که زمینه رشد و ارتقای سطح را فراهم می آورد در کنار استعداد و حمایت های لازم، حضور در محافل ادبی و هنری است که در آن تولیدات هنرمندان در بوته نقد اصولی قرار گرفته و زمینه خلق آثار ماندگار متجلی گردد.
پس از سخنان رئیس حوزه هنری استان کردستان، امجد ویسی مجری برنامه و مسئول کانون شعر استاد همت یار محفل شاعرانه را بادعوت از شهریار پاکستان سید احمد حسینی آغاز کرد.
حسینی شعر خود را با یک دوبیتی آغاز کرد و با شعر “بارانی از سجیل” به موضوع “وعده صادق” پرداخت و با چند غزل و شعری از حضرت سعدی مورد تشویق حاضرین قرار گرفت.
در این محفل ادبی که شاعرانی از چند استان کشور هم حضور داشتند،کبری بلخی از افغانستان با اشعاری در باب وعده صادق و وقایع روز جهان ، طیبه نهبندیان از سیستان وبلوچستان، محمدرضا رستم پور از استان ایلام، دکترعلی سهامی از کرمانشاه، اسد فرهمند از لرستان، منصور دولتی از قروهف محمدرحیمی رضوان ،علی احسان فریدونی از شهرستان بیجار و بیانعلیرمایی،سالارشریعتی، فاطمهامیری، سارا برازی، سروه سهرابی، میدیا حسنی، محمود محمودی، امیرراستبین، شهرام میرزاییکردستانی و سینا حسینپناهی از سنندج به قرائت اشعار خود به زبانهای فارسی، کُردی، سیستانی، لُری و لَکی پرداختند.
در این برنامه دکترکامبیزکریمی شاعر و منتقد ادبی در سخنانی با تمجید از برگزاری این محفل ادبی بهبیان تفاوت وهم و خیال در شعر و ویژگی های یک شعر فاخر پرداخت.
Friday, 1 November , 2024