توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در کردستان در سال ۱۴۰۴ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛سعدی نقشبندی در جلسه بررسی روند کشتار مرغ در کشتارگاه‌های استان، با حضور اعضای انجمن کشتارگاه‌های […]

توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در کردستان در سال ۱۴۰۴

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛سعدی نقشبندی در جلسه بررسی روند کشتار مرغ در کشتارگاه‌های استان، با حضور اعضای انجمن کشتارگاه‌های استان، اظهار داشت: باید تلاش شود تا سهم کشتار مرغ زنده در داخل استان و به تبع آن ارزش افزوده این محصول افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۶۳ درصد مرغ زنده تولیدی مرغداری‌های استان در کشتارگاه‌های استان کشتار و به صورت لاشه گرم توزیع شده است، افزود: حدود ۳۷ درصد مرغ زنده تولیدی به ۱۳ استان کشور ارسال شده است.

نقشبندی از انجمن کشتارگاه‌های صنعتی طیور درخواست کرد با ایجاد بازارهای جدید، به ویژه در استان‌های مجاور و مرکز کشور، نسبت به ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این صنعت تلاش کندر این نشست، مدیران عامل کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان به بیان مسائل و مشکلات موجود پرداختند.