ضرورت همکاری پلتفرم ها در معرفی حکیم نظامیاولین نشست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیران برخی پلتفرم های مطرح کشورمان در دوره جدید، با حضور محمود شالویی دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی و مهدی نورعلیشاهی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این وزارتخانه و برخی مدیران مرکز توسعه […]

ضرورت همکاری پلتفرم ها در معرفی حکیم نظامی
اولین نشست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیران برخی پلتفرم های مطرح کشورمان در دوره جدید، با حضور محمود شالویی دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی و مهدی نورعلیشاهی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این وزارتخانه و برخی مدیران مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی برگزار شد.
اولین نشست وزارت فرهنگ با مدیران برخی پلتفرم های مطرح کشور برگزار شد/ ضرورت همکاری پلتفرم ها در معرفی حکیم نظامی
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در اولین نشست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیران برخی پلتفرم های مطرح کشورمان با هدف تعامل و همکاری های حداکثری، محمود شالویی دستیار وزیر فرهنگ و مسئول ستاد بزرگداشت حکیم نظامی با تاکید بر اینکه یکی از اهداف مهم ستاد بزرگداشت حکیم نظامی معرفی این شاعر بزرگ ایرانی به جهانیان است، گفت: جلسات ستاد بزرگداشت حکیم نظامی بهانه ای شد تا در دوره جدید فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اولین نشست این وزارتخانه با مدیران پلتفرم های مطرح کشورمان برگزار شود.

شالویی در ادامه گفت: این نشست ها با هدف همکاری های مشترک در حوزه فضای مجازی ادامه خواد یافت و معرفی حکیم نظامی به عنوان شاعری ایرانی و پارسی سرا در فضای مجازی بهانه ای برای برگزاری این نشست شد.

وی افزود: نظامی متعلق به سرزمین بزرگ قلمرو ایران است و فرهنگ کشورمان نیز از دیرباز در جهان شناخته شده است.

شالویی با بیان اینکه ۲۱ اسفند ماه در تقویم کشور به نام روز بزرگداشت حکیم نظامی به ثبت رسیده است، خاطر نشان کرد: امسال برای تاکید بیشتر بر ایرانی بودن و پارسی سرا بودن این شاعر بزرگ، به جای اختصای یک روز، به مدت یک هفته در قالب بزرگداشتی به معرفی این شاعر بزرگ پرداخته می شود.

وی در عین حال تصریح کرد: به همین منظور ستاد بزرگداشت حکیم نظامی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راه اندازی و شروع به کار کرده و از تمامی صاحبان پلتفرم ها خواستاریم در معرفی این شاعر پارسی در بین مردم با این ستاد همکاری و همیاری داشته باشند.

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: معرفی شاعران و مفاخر کشورمان به جهانیان از جمله حکیم نظامی که از پیام آوران زبان پارسی است، حائز اهمیت است.

مسئول ستاد بزرگداشت حکیم نظامی با تاکید بر نقش فضای مجازی در معرفی این شاعر پارسی سرا، افزود: فضای مجازی یکی از حوزه های نوین است و بهره گیری از فرصت های آن ضروری است، بنابراین کمک و همراهی پلتفرم های کشورمان در معرفی حکیم نظامی می تواند کمک شایانی به ما بکند.

شالویی افزود: معرفی داستان ها و حکایت های حکیم نظامی از جمله لیلی و مجنون، خسرو و شیرین و … در میان مردم بسیار با اهمیت است، زیرا این شاعر بزرگ طوری این داستان ها را با شور به نظم درآورده که معرفی وی هم از نظر ادب و زبان و هم اشاعه یک اندیشه سالم و قدسی، می تواند الگوی خوبی برای معرفی باشد.

وی ادامه داد: پلتفرم های کشورمان با توجه به پوشش مردمی و تعداد مخاطبان مردمی شان می توانند ما را در رسیدن به اهداف مان در این زمینه کمک کنند. بنابراین توجه به تولید محتوا در این زمینه بسیار مهم است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این حوزه حمایت های لازم را انجام می دهد.

دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: مخاطبان ما در معرفی حکیم نظامی همه اقشار جامعه را در برمی گیرد و در نظر داریم با تولید محتوای مناسب، این شاعر ایرانی و پارسی زبان را به مردم کشورمان و جهانیان معرفی کنیم.

وی در پایان بر بهره گیری از همه ظرفیت ها و ایده های صاحبان پلتفرم ها در تولید محتوا برای معرفی حکیم نظامی تاکید کرد و گفت: بزرگداشت حکیم نظامی یک اقدام فرهنگی است و به دور از هر گونه فضاسازی سیاسی انجام می شود و همه تلاش ستاد بزرگداشت این شاعر در معرفی وی به عنوان شاعری ایرانی و پارسی زبان است.

در ابتدای این نشست، مهدی نورعلیشاهی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: معرفی حکیم نظامی در فضای مجازی از طریق پلتفرم های مطرح کشورمان بهانه ای شد تا اولین نشست با برخی مدیران پلتفرم ها با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شود.

وی تاکید کرد: در دنیای امروز حضور و بروز پلتفرم ها در تصمیم سازی های کلان دولت ها انکارناپذیر است و نمی توان از ظرفیت بالای آن ها در اطلاع رسانی چشم پوشید.

نورعلیشاهی در عین حال تصریح کرد: تعامل در این حوزه به آغازی نیاز دارد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت جدید برای این تعامل و همکاری با پلتفرم ها به مثابه یک رسانه اثرگذار تلاش می کند، زیرا در دنیای امروز پلتفرم ها نیز به گونه ای از رسانه ها تبدیل شده اند و به عنوان رسانه ای مستقل و اثربخش حرف های زیادی برای گفتن دارند. بنابراین لزوم حمایت و تعامل از سوی دستگاه های دولتی نیز ضروری است.

وی همچنین بر ضرورت حمایت مدیران پلتفرم ها در معرفی حکیم نظامی به عنوان شاعری ایرانی و پارسی تاکید کرد و گفت: بر این اساس خواستار تعامل و همکاری شما در معرفی هرچه با شکوه تر این شاعر بزرگ و دیگر مفاخر کشورمان در بستر فضای مجازی هستیم.

همچنین در بخش دیگری از این نشست، محمدصادق افراسیابی معاون مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی گفت: انتشار محتوا در بستر فضای مجازی دارای اهمیت است و نباید از اهمیت آن غافل بود و تعامل با مدیران پلتفرم های مطرح کشور از این منظر حائز اهمیت است.

وی افزود: پلتفرم های مطرح کشور به لحاظ تعداد کاربران و همچنین محتوای آن ها دارای اهمیت است و این نشست از این جهت با هدف گفت و گو و تعامل های حداکثری این وزارتخانه با آن ها برگزار شده است.

افراسیابی ادامه داد: برگزاری بزرگداشت حکیم نظامی که در اسفند ماه سال جاری برگزار می شود، می تواند بستری برای همگرایی های ملی با پلتفرم های کشور شود.

گزارش از: زهرا غلامعلی زاده