به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، رئیس سازمان نقشه‌ برداری کشور گفت: آمادگی آن را داریم که اطلاعات مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان را در اختیارشان قرار دهیم. به گزارش اداره ‌کل روابط ‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، اسکندر صیدایی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اصفهان با اشاره به برخی چالش‌های موجود […]

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، رئیس سازمان نقشه‌ برداری کشور گفت: آمادگی آن را داریم که اطلاعات مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان را در اختیارشان قرار دهیم.

به گزارش اداره ‌کل روابط ‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، اسکندر صیدایی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اصفهان با اشاره به برخی چالش‌های موجود در استان اصفهان اظهار کرد: باید راهکار اجرایی برای مسائلی که مطرح می‌شود، عنوان گردد؛ وضعیت موجود مشخص است اما این شورا باید با نگاه به آینده در همه موارد مطرح شده راهکار ارائه کند.

وی در ارتباط با نقش سامانه SDI در توسعه عنوان کرد: لازمه برنامه‌ریزی توسعه پایدار، شناخت جامع اطلاعات و روزآمد بودن آن است؛ سامانه‌های نوین مکانی مثل SDI بستر این امر را فراهم می‌کنند.

رئیس سازمان نقشه ‌برداری کشور افزود: این سامانه در وضع موجود ۲۵ هزار لایه دارد اما بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، قصد داریم آن را به ۱۲۵ هزار لایه برسانیم و در اختیار سازمان‌ها و دستگاه‌ها قرار دهیم.

وی تاکید کرد: این موضوع یک بحث محوری است که در برنامه هفتم توسعه مورد اشاره قرار گرفته است.

صیدایی با اشاره به وضعیت ایستگاه‌های پایش فرونشست در استان اصفهان بیان کرد: وضع موجود ایستگاه‌ها نمی‌تواند تغییرات مهندسی مکانی اصفهان را نشان دهد و نیاز است که به روزآمد شدن این ایستگاه‌ها توجه شود.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون مرجعیت نقشه‌برداری با این سازمان است، گفت: برخی دستگاه‌ها در این زمینه به بخش خصوصی یا نهادهایی که جایگاه قانونی ندارند مراجعه می‌کنند و این موجب تهیه نقشه‌هایی می‌شود که مورد تایید سازمان نقشه‌برداری نیست.

رئیس سازمان نقشه ‌برداری کشور ادامه داد: این درحالی است که تجهیزات لازم به منظور تهیه نقشه در این سازمان وجود دارد و آمادگی آن را داریم که در تهیه نقشه‌های مربوط به آخرین وضعیت استان همکاری لازم را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: اطلاعات در دسترس خود را در اختیار دستگاه‌هایی که نیاز به آنها دارند قرار می‌دهیم و در این زمینه انتظار داریم که تعاملات به منظور افزایش پشتیبانی‌ها، بیشتر شود.