با حضور امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و نعمت الله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور این طرح ها در مناطق روستایی استان های بوشهر، ایلام، مرکزی، خوزستان و گلستان با تسهیلات قرض الحسنه راه اندازی و به بهره برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری شهیدیاران به نقل از معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، برای این ۱۴هزار طرح اشتغال زایی که به صورت ویدیو کنفرانسی و با محوریت روستای سیبک شهرستان فریدونشهر استان اصفهان افتتاح شد ۲ هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

با حضور امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و نعمت الله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور، مراسم بهره برداری از ۱۴ هزار و ۷۰۰ طرح اشتغال روستایی استان های اصفهان، بوشهر، ایلام، مرکزی، خوزستان و گلستان بطور همزمان در واحد تولید و بسته بندی آب معدنی روستای سیبک از مناطق سردسیر و صعب العبور شهرستان فریدونشهر در غرب استان اصفهان از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.

سید امیرحسین مدنی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری واحد تولید و بسته بندی آب معدنی در شهرستان فریدونشهر با بیان اینکه اقتصاد روستا از دغدغه های مهم دولت سیزدهم است، افزود: این طرح ها در بخش مشاغل خانگی، کارگاه های کوچک و احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل بوده است.

مدنی اظهار داشت: امسال همچنین با اجرای ۱۴ هزار طرح اشتغال روستایی از سوی صندوق کارآفرینی امید در بخش های توسعه ای، تکمیلی و ایجادی ۴۴ هزار شغل با پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در بخش شهری نیز بیش از ۳۰ هزار طرح اشتغالزایی در کشور ایجاد شده است.
مدنی گفت: در یک سال گذشته، هشت هزار و ۲۶۰ طرح در بخش عمرانی و زیر بنایی نیز با ۱۲ هزار میلیارد تومان آماده بهره برداری شده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افزود: این طرح ها که بیشتر شامل تامین آب آشامیدنی، برطرف کردن تنش آبی در روستاها، راه های روستایی، مدارس، خانه های بهداشت و برق رسانی است در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.مدنی با بیان اینکه در بودجه کشور توجه به جامعیت و یکپارچگی توزیع منابع اشتغالزایی در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: پیش بینی می شود در سال آینده بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این رابطه داشته باشیم که از این میان بیش از ۳۰ درصد سهم اشتغال روستایی خواهد بود.


نعمت الله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز پنجشنبه در مراسم افتتاح ۱۴ هزار و ۷۰۰ طرح که به طور نمادین با بهره برداری از واحد تولید و بسته بندی آب معدنی در شهرستان فریدونشهر انجام شد، افزود: این طرح ها که با حمایت صندوق کارآفرینی امید برای آن ۲ هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان هزینه شده است تا پایان دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینکه این طرح ها افزون بر پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه را در مناطق روستایی فعال کرده است، افزود: صندوق کارآفرینی امید بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به این طرح ها پرداخت کرده است.
رضایی گفت: امسال ۱۶ هزار و ۱۰۰ طرح اقتصادی نیز در مناطق شهری و شهرک های صنعتی با حمایت صندوق کارآفرینی به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۷ هزار طرح اقتصادی در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار گرفته است، افزود: با بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری که در قالب این طرح ها در مناطق مختلف کشور انجام شده است بسیاری از واحدها به چرخه تولید برگشته اند.
رضایی اظهار داشت: ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید به این طرح ها پرداخت شده است که با اجرای آنها ۱۱۱ هزار فرصت شغلی ایجاد می شود.وی با بیان اینکه رونق اشتغالزایی در روستاها اولویت صندوق کارآفرینی امید است، افزود: این صندوق در قالب تفاهم نامه ای با نهادهای اجرایی از طرح های خُردمقیاس، زودبازده و معیشت محور در روستاها حمایت می کند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: در طرح ها باید به تولید کالاهای اساسی مورد نیاز کشور و جایگزینی واردات با توسعه صادرات توجه شود.
به گفته وی، اشتغالزایی نیازمند انسجام مدیریتی است تا دوگانگی در طرح ها ایجاد نشود.
رضایی تصریح کرد: طرح های احیای فعالیت های اقتصادی در اولویت صندوق کارآفرینی امید قرار گرفته است و در این رابطه به توزیع عادلانه تسهیلات حمایتی در پهنه سرزمینی طرح ها توجه می شود.
وی با بیان اینکه نظارت های دوره ای بر فرایند اجرای طرح های اقتصادی از سوی صندوق کارآفرینی امید بطور جدی انجام می شود، افزود: بر این اساس افزون بر ۹۷ درصد طرح ها به اشتغال پایدار منتهی شده است.