۱۰ واحد صنفی در سنندج پلمپ شد رئیس مرکز بهداشت سنندج در این رابطه اظهار داشت، درادامه روند تشدید بازدیدها وبازرسی ها بر فعالیت اصناف توسط کارشناسان وبازرسین این مرکز در قالب ۴۹ گشت مشترک ستادی، از ۱۴ اداره و۳۹۵ واحد صنفی و در قالب بازدیدهای محیطی ۲۰۱۵ مورد بازدید و بازرسی از واحدهای مختلف […]

۱۰ واحد صنفی در سنندج پلمپ شد

رئیس مرکز بهداشت سنندج در این رابطه اظهار داشت، درادامه روند تشدید بازدیدها وبازرسی ها بر فعالیت اصناف توسط کارشناسان وبازرسین این مرکز در قالب ۴۹ گشت مشترک ستادی، از ۱۴ اداره و۳۹۵ واحد صنفی و در قالب بازدیدهای محیطی ۲۰۱۵ مورد بازدید و بازرسی از واحدهای مختلف صنفی در سطح شهر و روستاهای تابعه در نیمه دوم مرداد به انجام رسیده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ دکتر محمد شاه ویسی به بازدیدهای مستمر بر مراکز تهیه وتوزیع وعرضه مواد خوراکی وغذای آماده تاکید نموده و افزود طی مدت زمان یادشده ۸۵۲ مورد بازدیداز مراکز مذکورصورت گرفته که ۲۰ مورد از این مراکز جهت تایید سلامت، مورد نمونه برداری قرارگرفته، که در زمینه نظارت برعرضه نان نیز ۳۸ مورد نان جهت تایید سلامت از نظر میزان نمک در نان وعدم استفاده از جوش شیرین مورد نمونه برداری قرار گرفت است.

رئیس مرکز بهداشت سنندج ضمن اشاره به صدور ۱۲ مورد اخطاریه بهداشتی به اماکن خاطی گفت:درروند بازرسی های صورت گرفته تعداد ۱۰ واحد صنفی مختلف شامل اغذیه فروشی ؛ عرضه غذای آماده، خبازی سنگک ؛ چایخانه ؛ آبمیوه و بستنی؛ سبزی خردکنی ؛ کله پزی به علت عدم اجرای کامل پروتکلها وموازین بهداشتی با کسب نیابت قضائی پلمپ گردیده ومقدار ۳۶۸۶ کیلو گرم انواع مواد غذائی غیر قابل مصرف کشف وضبط گردیده است.

همچنین در خصوص فعالیتهای اجرایی ونظارتی در زمینه بهبود کیفیت آب شرب، به ۱۳۴ مورد نمونه گیری و آزمایش میکروبیولوژیکی در نقاط مختلف شهر و روستاهای تابعه سنندج اشاره نمودند.

دکتر شاه ویسی در بخش پایان سخنان خود به فعالیتهای بازرسین بهداشت حرفه ایی اشاره داشته و افزود،کارشناسان و بازرسین بهداشت حرفه ایی این مرکز نیز ۲۵۰ مورد بازدید را در زمینه های صنعت؛ معدن ؛ کشاورزی ،خدمات و نظارت بر اجرای مقررات ایمنی وبهداشت حرفه ایی و رعایت اصول وموازین بهداشتی به انجام رسانیده اند.

کویستان عبدالحکیمی/کردستان