مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت تحت پوشش بردن اقلام دارو‌های گیاهی است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهیدیاران، به نقل از روابط‌عمومی وزارت بهداشت وطب ایرانی نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از برنامه‌های وزارت […]

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت تحت پوشش بردن اقلام دارو‌های گیاهی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهیدیاران، به نقل از روابط‌عمومی وزارت بهداشت وطب ایرانی نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت تحت پوشش بردن اقلام دارو‌های گیاهی است که تاکنون ۶۰ قلم از این دارو‌ها تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

او در حاشیه بازدید از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: یکی از مشکلات در این حوزه بهای بالای نسخه‌های دارویی است که متخصصان طب ایرانی برای بیماران تجویز می‌کنند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه باید طب ایرانی، ارزان و در دسترس بیماران باشد، ادامه داد: به تدریج اقلام دارویی گیاهی دیگری نیز به پوشش بیمه‌ای اضافه خواهد شد.

حسینی یکتا بیان کرد: یکی از سیاست‌های کلی و اساسی مورد توجه در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، توسعه گردشگری طب ایرانی است که تعاملات لازم در این باره با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی انجام شده است.

او تصریح کرد: نگاه ویژه به بحث گردشگری، به ویژه گردشگری سلامت، می‌تواند نتایج و اثرگذاری‌های زیادی بر مولفه‌های مختلف اقتصادی و اشتغال داشته باشد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: پیشینه، اقلیم و موقعیت جغرافیایی، تنوع گیاهان دارویی، اختصاصی و بومی بودن برخی گیاهان دارویی و اثرگذاری آن بر تجارت برخی از ظرفیت‌ها و مزیت‌های نسبی مورد توجه در سبزوار است که می‌تواند به عنوان جاذبه‌های گردشگری سلامت نقش اساسی ایفا کرد.