برنامهریزی گسترده به منظور تسهیل تردد زائران در مرز ورودی و خروجی کشور معاون ساخت و نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری ضمن تاکید بر استفاده از پتانسیل خیرین راه و ترابری در ارتقای فرهنگ ایمنی از برنامهریزی گسترده به منظور تسهیل تردد زائران در مرز ورودی و خروجی کشور خبر داد. به گزارش […]
برنامهریزی گسترده به منظور تسهیل تردد زائران در مرز ورودی و خروجی کشور
معاون ساخت و نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری ضمن تاکید بر استفاده از پتانسیل خیرین راه و ترابری در ارتقای فرهنگ ایمنی از برنامهریزی گسترده به منظور تسهیل تردد زائران در مرز ورودی و خروجی کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت /وزارت راه و شهرسازی، خداداد مقبلی، معاون ساخت و نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در نشست خیرین راه و ترابری گفت: تدوین یک طرح جامع فرهنگی با مشارکت و هم افزایی خیرین راه ترابری، اقدامی موثر و راهگشا در جهت کاهش آسیبها و خسارت ناشی از تصادفات رانندگی خواهد بود.
وی با اشاره به دغدغههای معیشتی رانندگان به عنوان یکی از مهمترین عوامل بروز تصادفات رانندگی، عنوان کرد: رانندگان به دلیل بدهکاری و مشکلات معیشتی نمیتوانند در جادهها آسوده خاطر رانندگی کنند و این امر خود عاملی خواهد بود در بروز تصادفات که با آموزش، فرهنگ سازی و مشارکت مردم و خیرین می توان از بروز بسیاری از این تصادفات جلوگیری کرد یا خسارات ناشی از تصادفات را به حداقل رساند.
معاون ساخت و نگهداری راههای فرعی و روستایی در ادامه با اشاره به بارندگیهای سیل آسای تابستانی در برخی از مناطق کشور، اظهار کرد: بارندگیهای اخیر در کشور خسارت جدی به زیرساختها و راههای اصلی و فرعی کشور وارد کرد که با توجه به کمبود مشکلات اعتباری باید از ظرفیت، توانمندی و امکانات موجود نهایت استفاده بهعمل آید و در این زمینه همکاری و مشارکت مردم، مسئولان و خیرین برای رفع مشکلات، بهترین راهکار در مدیریت حوادث خواهد بود.
مقبلی همچنین با اشاره به در پیش بودن سفرهای اربعین حسینی(ع) بیان کرد: همه تلاش سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای انجام سفرهای آسان و ایمن برای زائران به عتبات عالیات است؛ به همین منظور برای تسهیل سفر زائران در ایام اربعین، برنامهریزیهای گسترده ای در مرز ورود و خروج کشور در نظر گرفته شده است.
وی از جمله اقدامات برنامه ریزی شده را مناسب سازی پایانههای مرزی، آمادهسازی مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی، تجهیز سرویس های بهداشتی، آماده سازی نمازخانهها، تخصیص پارکینگ، نصب سایبان، ایمن سازی مسیر تردد زائران و غیره اعلام کرد و گفت: سفرهای اربعین از ۱۶ شهریور تا ۳۱ شهریور آغاز میشود، لذا پیشبینی میکنیم در ایام اربعین سال ۱۴۰۱ بیش از پنج میلیون زائر به عتبات سفر کنند که ظرفیت ناوگان مسافری پاسخگوی این حجم از مسافر نخواهد بود، لذا استفاده از ظرفیتهای دولتی و اتوبوسهای در اختیار ارگانها و سازمانها امری ضروری است.
معاون ساخت و نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای همچنین خاطرنشان کرد: آمادهسازی پایانههای مرزی شلمچه، چذابه، مهران و خسروی در دستور کار سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای قرار دارد و با توجه به عبور زائران کشورهای پاکستان و افغانستان از مسیر ایران، امسال پایانههای میرجاوه و ریمدان برای تسهیل تردد زائران اربعین آماده شده است.
به گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، در ادامه این نشست، رئیس هیات مدیره، مدیرعامل و دیگر اعضای انجمن خیرین راه و ترابری به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت فعالیتهای این انجمن پرداختند و پیشنهاداتی در خصوص عملکرد بهتر این حوزه در ابعاد و زوایای مختلف در جهت خدمت رسانی و محرومیت زدایی مطرح کردند؛ همچنین در ادامه نظرات و پیشنهادات حاضران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
Sunday, 10 November , 2024