رئیس اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان گفت: اصل اساسی باشگاه شهراندیشان شبکهسازی است که خرد جمعی در آن بهکار گرفته شود؛ در این راستا بر اساس برنامه ۱۴۰۵ و ۱۴۱۰ به ۹ کمیته تخصصی رسیدیم که در مجموع ذیل آن ۵۵ زیرگروه وجود دارد که حوزه فرهنگی و اجتماعی اولین کمیته ما محسوب میشود. […]
رئیس اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان گفت: اصل اساسی باشگاه شهراندیشان شبکهسازی است که خرد جمعی در آن بهکار گرفته شود؛ در این راستا بر اساس برنامه ۱۴۰۵ و ۱۴۱۰ به ۹ کمیته تخصصی رسیدیم که در مجموع ذیل آن ۵۵ زیرگروه وجود دارد که حوزه فرهنگی و اجتماعی اولین کمیته ما محسوب میشود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، امیرحسین شریعتی روز چهاردهم آذرماه در سلسله نشستهای هم اندیشی با عنوان «کارگروه فرهنگی و اجتماعی باشگاه شهر اندیشان شهرداری اصفهان» اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ ایده شکل گیری باشگاه شهراندیشان مطرح و فرایند تدوین آئیننامه و چگونگی شورای سیاستگذاری آن انجام شده است.
وی با بیان اینکه «شهروند»، «شهربان»، «شهراندیش»، «شهر یار» و «شهر دار» سطوح مختلف حکمروایی مشارکت مبنا است، افزود: از سال گذشته رویدادها و نشستهای مختلف را برگزار کردیم، در این راستا باشگاه شهر اندیشان یک منظومه دارد که شامل کارلسن پروژه پژوهشی، رویدادهای «تجربه شهر»، «شهرجو» و «شهرگاه» است، البته رویداد «شهرآموز» بین شهرداری و آموزش و پرورش طراحی شده که هنوز برگزار نشده است.
رئیس اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان با بیان اینکه اصل اساسی باشگاه شهر اندیشان، شبکهسازی است که خرد جمعی در آن بهکار گرفته شود، اظهارکرد: در این راستا بر اساس برنامه ۱۴۰۵ و ۱۴۱۰ به ۹ کمیته تخصصی رسیدیم که در مجموع ذیل آن ۵۵ زیر گروه وجود دارد که حوزه فرهنگی و اجتماعی اولین کمیته ما است.
بهدنبال ذینفعسپاری در شهرداری نسل سوم هستیم
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با بیان اینکه بهدنبال ذینفعسپاری در شهرداری نسل سوم هستیم، گفت: در نظام شهری باید به سمت حکمرانی مشارکتمبنا حرکت کنیم تا شهروندان همه احساس تعلق داشته باشند؛ این احساس تعلق را طبقه نخبگان شهری نیز بیشتر میکنند.
مصطفی نباتینژاد با اشاره به اینکه استقرار جمهوری اسلامی بر اساس مشارکت مردم شکل گرفت، افزود: در نظام شهری نیز باید یه سمت حکمرانی مشارکتمبنا برویم تا همه احساس تعلق داشته باشند، این احساس تعلق را طبقه نخبگان شهری بیشتر میکنند.
وی با تاکید بر رفت و برگشت نخبگانی که بر تصمیمگیریها در شورای اسلامی شهر تأثیر داشته است، گفت: شورای اسلامی شهر بهنوعی تجلی مشارکتمحوری است، البته این نوع مشارکت در باشگاه شهر اندیشان مشورت فراگیرتر است که با طبقه نخبگانی انجام میشود.
Wednesday, 4 December , 2024