عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان درباره اولویت‌های مطرح شده در جلسات سیاست ‌گذاری جشنواره کودک و نوجوان گفت: اولویت‌ها در چند بخش دسته‌بندی شده است؛ یکی از این بخش‌ها به حوزه حرفه‌ای جشنواره مربوط می‌شود و دیگری مرتبط با آینده جشنواره و دستاوردهای آن برای اصفهان است. به گزارش خبرنگار […]

عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان درباره اولویت‌های مطرح شده در جلسات سیاست ‌گذاری جشنواره کودک و نوجوان گفت: اولویت‌ها در چند بخش دسته‌بندی شده است؛ یکی از این بخش‌ها به حوزه حرفه‌ای جشنواره مربوط می‌شود و دیگری مرتبط با آینده جشنواره و دستاوردهای آن برای اصفهان است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، علی صالحی، افزود: در رابطه با بخش حرفه‌ای تأکید بر این بود که این جشنواره باید پس از سی‌وپنج دوره، جایگاه خود را در حوزه سینما پیدا کند و در راستای تولید آثار ارزشمند تلاش کند؛ از سویی باید با راه‌اندازی صندوق پروانه و حمایت‌های مشابه، تولیدات فاخر را تقویت کنیم تا هر سال قابلیت نفوذ سینمای کودک را افزایش دهیم.

وی به بحث‌های مربوط به آورده جشنواره برای اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: بحث‌های متنوعی مطرح شد تا بتوانیم ظرفیت‌هایی در حوزه‌های جانبی، فیلم مستند و فیلم کوتاه ایجاد کنیم تا هنرمندان و جوانان اصفهانی از این فرصت بهره‌مند شوند.

صالحی، با اشاره به ضرورت برنامه‌ ریزی برای افق آینده جشنواره تصریح می‌کند: این جشنواره باید نگاه تمدن‌سازانه داشته باشد و با استفاده از ابزار هنر، گفتمان‌های ارزشمند در حوزه کودک و نوجوان را گسترش دهد.

عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان افزود: نیاز بود که این جشنواره با ابزارهای موجود، بتواند نسبت به وضعیت کودکان و نوجوانان در سراسر دنیا برگ برنده‌ای داشته باشد و پیام‌آور صلح، نشاط و دفاع از حقوق آن‌ها شود

وی گفت: نسبت به شرایط روز نیاز بود که این جشنواره با ابزارهای موجود، بتواند نسبت به وضعیت کودکان و نوجوانان در سراسر دنیا برگ برنده‌ای داشته باشد و پیام‌آور صلح، نشاط و دفاع از حقوق آن‌ها شود، به‌ویژه نسبت به اتفاقات در لبنان و غزه؛ بر این اساس بخشی ویژه‌ای برای این موضوعات در جشنواره در نظر گرفته شده است تا بتوانیم واکنش مناسبی به مسائل روز داشته باشیم.

عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان تاکید کرد: در مجموع، جمع‌بندی خوبی در شورای سیاست‌گذاری رخ داد و امیدواریم تدابیر اندیشیده ‌شده در جشنواره اجرا شود تا شاهد پیشرفت کمی، کیفی و رویکردی در برگزاری جشنواره باشیم.

صالحی گفت: نیاز بود برخی از برنامه‌های جنبی تغییر شکل دهند، همچنین باید عنوان کرد که جشنواره باید برای همه کودکان و خانواده‌ها باشد و علاوه بر اصفهان، فیلم‌ها در شهرهای دیگر نیز به نمایش گذاشته شود.

وی ابراز امیدواری کرد: که این دوره از جشنواره پیام‌های مثبتی نسبت به صلح و دوستی و حمایت از حقوق کودکان مظلوم، از جمله کودکان غزه، مخابره کند و کودکان ایرانی در حوزه فرهنگ و هنر بتوانند تجلی این تعهدات باشند.