چندقلوزایی، راهکار افزایش تولید گوشت قرمز در کشور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور بهبود تولیدات دامی، ابراهیم حسننژاد، در سفر به استان کردستان، چندقلوزایی و بهبود فحلی دامهای سبک را به عنوان راهکاری کلیدی در افزایش بهرهوری تولید گوشت قرمز در کشور معرفی کرد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ ابراهیم […]
چندقلوزایی، راهکار افزایش تولید گوشت قرمز در کشور
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور بهبود تولیدات دامی، ابراهیم حسننژاد، در سفر به استان کردستان، چندقلوزایی و بهبود فحلی دامهای سبک را به عنوان راهکاری کلیدی در افزایش بهرهوری تولید گوشت قرمز در کشور معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ ابراهیم حسننژاد روز چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشتماه، در گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی سراسر کشور در کردستان، با اشاره به ضرورت افزایش بهرهوری در تولید گوشت قرمز، بر استفاده از روشهای نوین در این زمینه تأکید کرد.
وی از تدوین برنامهای جامع با همکاری کارشناسان خبره برای افزایش تولید گوشت قرمز خبر داد و افزود: این برنامه با پیوست برنامه تغذیه دامی، به دنبال ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز در کشور است.
حسننژاد با اشاره به اهمیت آموزش بهرهبرداران در این طرح، گفت: آموزش بهرهبرداران در ارتباط با افزایش تولید گوشت قرمز به صورت ویژه در این برنامه دیده شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، بهسازی و نوسازی جایگاههای دامی را از اولویتهای این وزارتخانه دانست و بر لزوم ساماندهی و بهداشتی شدن این مراکز تاکید کرد.
وی در ادامه سخنان خود، چندقلوزایی و بهبود فحلی دامهای سبک را به عنوان راهکاری کلیدی در افزایش بهرهوری تولید گوشت قرمز در کشور معرفی کرد.
حسن نژاد در پایان اظهار داشت وزارت جهاد کشاورزی با هدف افزایش تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات، تلاشهای گستردهای را در راستای بهکارگیری روشهای نوین و حمایت از تولیدکنندگان آغاز کرده است. وی همچنین با اشاره به تولید گوشت مرغ در سطح کشور افزود: نوسانات صنعت طیور دارای مولفههای زیادی است منتها ما خود را مجاب به تولید بالاتر از سطح نیاز کشور نمودهایم تا ثبات قیمت این مهم در کشور همیشه وجود داشته باشد.
Wednesday, 2 July , 2025