مدیرعامل شرکت‌ نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با اشاره به اجرای ۱۶ پروژه در شهر نمایشگاهی اصفهان در حوزه‌های گوناگون، از بهره‌برداری یا آغاز عملیات اجرای ۱۴ پروژه دیگر در این مجموعه خبر داد. به گزارش خبرنگارپایگاه خبری شهید یاران، احمدرضا طحانیان درباره توسعه زیرساخت‌های نمایشگاه بین‌المللی اصفهان اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهمی که […]

مدیرعامل شرکت‌ نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با اشاره به اجرای ۱۶ پروژه در شهر نمایشگاهی اصفهان در حوزه‌های گوناگون، از بهره‌برداری یا آغاز عملیات اجرای ۱۴ پروژه دیگر در این مجموعه خبر داد.

به گزارش خبرنگارپایگاه خبری شهید یاران، احمدرضا طحانیان درباره توسعه زیرساخت‌های نمایشگاه بین‌المللی اصفهان اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهمی که با توجه به طرح توسعه نمایشگاه بین‌المللی استان و در راستای آینده‌نگری و برنامه‌ریزی بلندمدت برای آن دنبال می‌شود، مجموعه اقداماتی است که یا بر اساس برنامه‌ استراتژیک نمایشگاه شکل گرفته است و یا بر اساس نیازهایی که نمایشگاه استان اصفهان باید پاسخگوی آن‌ها باشد.

وی به تدوین برنامه استراتژیک شرکت‌ نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: همزمان فعالیت‌های گوناگونی در راستای چشم‌انداز و مأموریت‌هایی که برای شرکت تعریف شده بود، شکل دادیم. همچنین از سال ۸۶ و ۸۷ برخی مطالعات بالادستی انجام شده و طرح جامع نمایشگاه بین‌المللی استان شکل گرفته بود که طبق آن، نمایشگاه‌ بین‌المللی استان به ‌عنوان «شهر نمایشگاهی» تعریف شد و امکانات و زیرساخت‌های متنوعی در این طرح جامع برای آن در نظر گرفته شده بود.

فضای نمایشگاه اصفهان دو برابر می‌شود

مدیرعامل شرکت‌ نمایشگاه‌های بین‌المللی استان با بیان اینکه مطالعات جدیدی نیز بر اساس نقش اصفهان در اقتصاد ایران و موقعیت آن در مرکزیت کشور انجام گرفت، ادامه داد: نیازهای روز نمایشگاه اصفهان و کمبود فضا برای برپایی بیشتر عنوان‌های نمایشگاهی، ما را مجاب کرد تا به سوی توسعه فضای نمایشگاه حرکت کنیم که آغاز عملیات احداث سالن شماره ۲ نمایشگاه با نام سالن شیخ بهایی در ۹۰۰۰ متر مربع از جمله این پروژه‌ها بود. با بهره‌برداری از سالن شیخ ‌بهایی می‌توان چند نمایشگاه را به‌طور همزمان برگزار کرد و فاصله زمانی میان برپایی نمایشگا‌ه‌ها را کاهش داد یا حذف کرد که نتیجه آن پربارتر شدن تقویم سالیانه نمایشگاه، افزایش بهره‌وری نیروی انسانی و حذف تعطیلی بین نمایشگاه‌ها خواهد بود.

۱۶ پروژه اجرا شده و در حال اجرا در شهر نمایشگاهی اصفهان

طحانیان تعداد پروژه‌های اجرا شده و در حال اجرا در شهر نمایشگاهی اصفهان را ۱۶ مورد عنوان کرد و گفت: فاز اول ساختمان تجارت و بازاریابی، احداث نمایشگاه روباز، توسعه زیرساخت‌ها برای دسترسی و حمل‌ونقل آسان به شهر نمایشگاهی، ایجاد فضاهای مکمل نمایشگاهی، توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، تجهیز شبکه روشنایی، اجرای پروژه پایداری شامل توسعه فضای سبز، مدیریت آب‌های خاکستری، هوشمندسازی سیستم روشنایی و ایجاد ۲ ایستگاه شارژ خودرو برقی، خرید ژنراتور برای تأمین برق پایدار و جلوگیری از بروز خاموشی در نمایشگاه، راه‌اندازی موزه بین‌الملل، احداث ۲۰۰۰ فضای پارک خودرو جدید، تکمیل و بازآفرینی سالن‌های جهان ‌نما، توسعه شبکه آبیاری قطره‌ای فضای سبز، راه‌اندازی گمرک نمایشگاهی و توسعه شبکه معابر شهر نمایشگاهی از جمله این پروژه‌ها است.

وی درباره پروژه ساختمان تجارت و بازاریابی تصریح کرد: ساختمان اداری نمایشگاه بین‌المللی اصفهان پیش از این در ۶۰۰۰ متر مربع احداث و به مرحله انجام نازک‌کاری رسیده بود که مساحت آن با بازنگری در طرح اولیه به بیش از ۸۰۰۰ متر مربع رسیده است. بر اساس برنامه استراتژیک نمایشگاه، این مکان قرار است علاوه بر درآمدزایی سایر نیازهای استان را نیز پاسخ گوید. پس از بازطراحی و تکمیل طبقه منفی یک، طبقه همکف و سقف (روف گاردن)، فاز اول این بنا با عنوان ساختمان تجارت و بازاریابی به بهره‌برداری می‌رسد.

گمرک در دل نمایشگاه اصفهان

مدیرعامل شرکت‌ نمایشگاه‌های بین‌المللی استان درباره پروژه گمرک نمایشگاهی اضافه کرد: شرکت‌‌کنندگان خارجی در زمان برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی در شهر اصفهان اقدام به ورود و خروج کالاهای خود از مبادی گمرکی می‌کنند که در گذشته روندی بسیار زمان‌‌بر داشت؛ بنابراین این موضوع در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان مطرح شد و مصوبه‌ای در راستای تسهیل این امر به تصویب اعضا رسید. با اجرای این مصوبه، شهر اصفهان نخستین شهر پس از تهران بود که گمرک نمایشگاهی در آن ایجاد شد. از این پس و به فراخور موضوع نمایشگاه و در نمایشگاه‌های خاصی که به انجام امور گمرکی نیاز دارند، کارشناسان اداره‌کل گمرکات استان در نمایشگاه اصفهان مستقر می‌شوند و تمام ساز و کارهای قانونی و صدور مجوزها در محل گمرک شهر نمایشگاهی انجام می‌گیرد تا کالاهای گمرکی به صورت مستقیم به گمرک شهر نمایشگاهی اصفهان وارد ‌شود.

۱۴ پروژه در تقویم آینده نمایشگاه

به گفته طحانیان ۱۴ پروژه دیگر نیز در راستای توسعه زیرساخت‌های شهر نمایشگاهی اصفهان تعریف شده که در آینده در این مجموعه به بهره‌برداری می‌رسند.