مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: سالیانه حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار از صدور خدمات دانش فنی و مهندسی و حدود ۷ تا ۱۰ میلیون دلار نیز بابت فروش قطعات به کشورهای دیگر به دست میآوریم. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، “مسعود مرادی” در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا، با بیان اینکه درحال حاضر […]
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: سالیانه حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار از صدور خدمات دانش فنی و مهندسی و حدود ۷ تا ۱۰ میلیون دلار نیز بابت فروش قطعات به کشورهای دیگر به دست میآوریم.
به گزارش پایگاه خبری شهید یاران، “مسعود مرادی” در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا، با بیان اینکه درحال حاضر در سوریه و عراق تعمیرات نیروگاهی از سوی ایران انجام میشود، اظهار کرد: در برههای از زمان انجام این تعمیرات در ترکیه نیز انجام میشد و اکنون نیز برنامههایی را برای ورود به بخش تعمیرات نیروگاهی کشور ونزوئلا در دستور کار داریم.
وی با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته برای انجام تعمیرات نیروگاهی در ونزوئلا گفت: باتوجه به پتانسیل های ایران در حوزه تعمیرات نیروگاهی این توانایی وجود دارد که ۱۰ هزار مگاوات نیاز تعمیرات ونزوئلا را به طور کامل انجام دهیم.
مرادی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۵ درصد قطعات صنعت برق ساخت داخل هستند، گفت: توانایی تعمیر ۹۵ درصد قطعات در نیروگاهها وجود دارد، پنج درصد باقی مانده بعضا قطعات اصلی محصول به حساب میآیند و نیازی به ساخت داخل آنها نیست چراکه این قطعه خرابی ندارد، مگر اینکه حوادث خاصی برای نیروگاه ایجاد شود، البته باید توجه داشت که ساخت آن صرفه اقتصادی ندارد. خرید خارجی این قطعات هم انجام میشود.
وی با بیان اینکه حتی نیروگاههایی که از گذشته و توسط کشورهای دیگر در ایران ساخته شده نیز قابلیت تعمیر دارند، گفت: قبل از ورود مپنا تمام نیروگاههایی که در کشور ساخته میشد با فناوری زیمنس بود و توانایی تعمیر تمام آن قطعات نیز وجود دارد. ضمن اینکه اکنون هیچ توربین خارجی در نیروگاهها نصب نمیشود
Monday, 28 October , 2024