مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک از آغاز برداشت خرما از ۲۵۰ هکتار نخلستان در شهرستان خور و بیابانک خبر داد. به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از خبرگزاری موج اصفهان ، سیدحکمت موسوی با بیان اینکه باغداران این شهرستان برداشت خرما را از سطح ۲۵۰ هکتارنخلستان آغاز کرده اند، گفت: هر هکتار […]

مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک از آغاز برداشت خرما از ۲۵۰ هکتار نخلستان در شهرستان خور و بیابانک خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شهید یاران به نقل از خبرگزاری موج اصفهان ، سیدحکمت موسوی با بیان اینکه باغداران این شهرستان برداشت خرما را از سطح ۲۵۰ هکتارنخلستان آغاز کرده اند، گفت: هر هکتار نخلستان خوروبیابانک ۲۰۰ نفرنخل دارد و متوسط برداشت در هر هکتار سه تن خرما است.
وی افزود: خور و بیابانک تنها شهرستان خرما خیز استان اصفهان است و هر ساله ۷۵۰ تن خرما از نخلستان‌های این منطقه برداشت می‌شود.
 مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک کبکاب، کرمانی، خدشکن، خارک، زارشک، قصب و انواع زارشک را از ارقام خرمای این شهرستان بیان کرد و گفت: زاهدی، پیارم، مضافتی، برحی و مجول از دیگر رقم‌های کشت شده در باغ‌های خرمای این شهرستان است.
 موسوی گفت: ۲۰۰ هکتار از نخلستان روستا‌های مهرجان و گرمه به عنوان قطب اصلی تولید خرما در شهرستان خور و بیابانک محسوب می‌شوند.
موسوی با اشاره به اینکه برداشت خرما تا نیمه دوم آبان ادامه دارد، افزود: نخلستان‌های این شهرستان تا قبل از سرمای سال ۸۶ بیش از ۷۸۰ هکتار بود که اکنون فقط ۳۵۰ هکتار آن باقی مانده است. از مجموع ۳۵۰ هکتار نخلستان در خور و بیابانک ۲۵۰ هکتار آن اقتصادی و بقیه به صورت نهال است.
 گفتنی است؛ شهرستان خور و بیابانک دو هزار و ۲۰۰ هکتار زمین کشاورزی دارد و محصولات زراعی و باغی آن گندم، جو، آفتابگردان، چغندر، شلغم، پنبه، یونجه، زعفران، سیر، خرما، انار، پسته، زیتون، انجیر، بادام، گردو، توت و زردآلو است.