نظارت بیش از ۹۰ اکیپ بر مراکز ذبح دام / از ذبح غیربهداشتی دام پرهیز کنید مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان از نظارت بیش از ۹۰ اکیپ بر مراکز ذبح دام خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، سیدرضا موسوی اظهار کرد: ۵۶ دامپزشک، ۷۳ کارشناس بهداشت و بازرسی گوشت و ۴۰ ناظر ذبح […]
نظارت بیش از ۹۰ اکیپ بر مراکز ذبح دام / از ذبح غیربهداشتی دام پرهیز کنید
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان از نظارت بیش از ۹۰ اکیپ بر مراکز ذبح دام خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران، سیدرضا موسوی اظهار کرد: ۵۶ دامپزشک، ۷۳ کارشناس بهداشت و بازرسی گوشت و ۴۰ ناظر ذبح شرعی در قالب ۵۰ اکیپ ثابت و ۴۴ اکیپ سیار، نسبت به بررسی فعالیت مراکز ذبح دام اقدام میکنند.
وی بیان اینکه افراد دام مورد نظر خود را از مراکز مجاز و مورد تأیید سازمان دامپزشکی تهیه کنند، افزود: از ذبح دام تبدار باید خودداری شود و دامی که قصد ذبح آن وجود دارد، باید علیه انگلهای خارجی سمپاشی شده باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با تاکید بر اینکه ذابح دام باید ضمن رعایت تمام نکات بهداشتی و ایمنی، هنگام ذبح از دستکش استفاده کند، تصریح کرد: لاشه دام پس از ذبح شدن باید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس توزیع شود.
وی با بیان اینکه تمام کشتارگاهها مجهز به پیشسرد هستند، گوشت پیش از توزیع و استفاده، ۲۴ ساعت پیشسرد میشود و دارای برچسب روی تاندونهای لاشه است، ضمن تضمین سلامت گوشتهای موجود در بازار، خاطرنشان کرد: افراد به جد از ذبح غیراصولی و غیربهداشتی دام پرهیز کنند.
Sunday, 27 October , 2024