یک سال فراق! شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران، در دوران ریاست‌جمهوری خود سه بار به استان کردستان سفر کرد و خدمات متعددی در این استان ارائه داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور مردمی و خدمت‌گزار، ضایعه‌ای بزرگ برای ملت ایران […]

یک سال فراق!

شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران، در دوران ریاست‌جمهوری خود سه بار به استان کردستان سفر کرد و خدمات متعددی در این استان ارائه داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهید یاران از کردستان؛ شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور مردمی و خدمت‌گزار، ضایعه‌ای بزرگ برای ملت ایران و جهان اسلام بود. او شخصیتی بود که زندگی‌اش را وقف خدمت صادقانه به مردم و دفاع از ارزش‌های اسلامی نمود. در طول سالیان مسئولیتش، چه در قوه قضائیه و چه در ریاست‌جمهوری، همواره دغدغه‌مندِ عدالت، محرومیت‌زدایی و احقاق حقوق مردم بود.

اخلاق متواضعانه، برخورد صمیمی با اقشار مختلف جامعه، حضور در میان محرومان، و ایستادگی در برابر ظلم و فساد، از شاخصه‌های بارز شخصیت ایشان بود.

شهید رئیسی در کنار مسئولیت‌های سنگین، ساده‌زیستی و اخلاص زبانزد خاص و عام بود. ایشان با عمل خود ثابت کردند که می‌توان هم سیاست‌مدار بود و هم خدمت‌گزار مردم؛ هم مسئولیت‌پذیر بود و هم اهل معنویت و اخلاق.

بی‌تردید نام و یاد او در قلب مردم باقی خواهد ماند و راهی که آغاز کرده بود، الهام‌بخش نسل‌های آینده برای ساختن ایران اسلامی و عدالت‌محور خواهد بود

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران، شخصیتی بود که خدمات گسترده‌ای در عرصه‌های مختلف کشور از خود به‌جا گذاشت. او از دوران جوانی در مسیر خدمت به نظام جمهوری اسلامی گام برداشت و در مسئولیت‌های گوناگونی همچون دادستان، رئیس قوه قضائیه و نهایتاً ریاست‌جمهوری، همواره دغدغه عدالت، محرومیت‌زدایی و خدمت بی‌منت به مردم را داشت.

در حوزه اخلاق، شهید رئیسی به عنوان فردی متواضع، ساده‌زیست و مردمی شناخته می‌شد. ارتباط نزدیک او با اقشار مختلف مردم، به‌ویژه مستضعفین و محرومان، از ویژگی‌های برجسته شخصیتی او بود. همکاران و اطرافیانش او را انسانی با اخلاق، صبور، خوش‌برخورد و متعهد به ارزش‌های اسلامی توصیف می‌کردند.

در زمینه خدمات، یکی از شاخص‌ترین اقدامات وی، پیگیری عدالت قضایی در دوره ریاست قوه قضائیه بود. او تلاش کرد با فساد مبارزه کند و اعتماد عمومی را به دستگاه قضا بازگرداند. همچنین در دوران ریاست‌جمهوری، علی‌رغم شرایط سخت اقتصادی و تحریم‌ها، به سفرهای استانی و پیگیری مشکلات مردم اهتمام ویژه‌ای داشت و بر تحقق عدالت اجتماعی تأکید می‌ورزید.

شهید رئیسی الگویی از خدمت‌گزاری بی‌ادعا و اخلاق‌مداری در مدیریت بود. فقدان او ضایعه‌ای بزرگ برای ملت ایران به شمار می‌رود، اما میراث اخلاقی و خدمات ارزنده‌اش همواره الهام‌بخش مسئولان و نسل‌های آینده خواهد بود.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.

حجت الاسلام آل هاشم، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور و سرهنگ خلبان سید طاهر مصطفوی، سرهنگ خلبان محسن دریانوش، سرگرد فنی بهروز قدیمی همراهان رئیس جمهور در این سانحه تلخ بودند.

شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران، در دوران ریاست‌جمهوری خود سه بار به استان کردستان سفر کرد و خدمات متعددی در این استان ارائه داد.

ایشان در نخستین سفر استانی خود به کردستان در ۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۸۱ مصوبه با اعتباری بالغ بر ۱۶ هزار میلیارد تومان برای توسعه استان تصویب شد. از جمله برنامه‌های این سفر؛ دیدار با مردم سنندج در ورزشگاه ۲۲ گولان شرکت در نماز جمعه وحدت‌بخش بازدید از شهرستان سقز و دیدار با خانواده شهدا و جانبازان_بازدید از روستای قلعه‌جی سروآباد و دستور رسیدگی به مشکلات ناشی از بمباران شیمیایی بود.

شهید رئیسی در دومین سفر خود در ۱۰ آذر ۱۴۰۱، پروژه انتقال آب سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج با سرمایه‌گذاری ۸۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که مشکل طعم و بوی نامطلوب آب شرب سنندج را حل کرد.

در سومین سفر ایشان در ۱۱ آبان ۱۴۰۲، پروژه‌های مهمی به بهره‌برداری رسید که شامل: افتتاح رسمی فرودگاه شهدای سقز پس از ۲۷ سال انتظاربهره‌برداری از خط راه‌آهن همدان – سنندج و اتصال کردستان به شبکه ریلی کشورآزادی ۱۵۰ زندانی جرایم غیرعمد در زندان سنندج بود.

همچنین در حوزه فرهنگ و هنر، دولت سیزدهم اقدامات متعددی صورت گرفت که شامل تکمیل و ساخت پلاتوهای نمایشی در شهرهای سقز، دیواندره و بیجار وکلنگ‌زنی پلاتوهای جدید در بانه و قروه و برگزاری جشنواره‌های فرهنگی مانند تئاتر خیابانی مریوان، تئاتر کوردی سقز، و کنگره شعر عاشورایی قروه بود.

شهید رئیسی با این سفرها و اقدامات، نشان داد که توسعه و پیشرفت کردستان برای دولت سیزدهم اهمیت ویژه‌ای دارد.

شهید آیت‌الله رئیسی با سه سفر خود به استان کردستان، اقدامات مهمی در زمینه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی انجام داد که تأثیرات مثبت آن‌ها در زندگی مردم استان مشهود است. این خدمات، یادگارهای ماندگاری از ایشان در دل مردم کردستان به‌جا گذاشته وکردستانیهای قدر شناس هیچ گاه از خاطرشان نمیرود که شهید رئیسی با نماد وحدت وبرادی و با هدف ارائه خدمات به مردم کردستان چه قدر تلاش کرد.

نام و یادش تا ابد سبز……

خبرنگار /کویستان عبدالحکیمی